Ochranné rúška môžu byť aj štýlové! Pekné rúška zásobujú firmy a pomáhajú aj nemocniciam

Ochranné rúška zo 100 % bavlny tej najvyššej kvality vyrábajú Pekné rúška. Rozhodli sa tiež pomáhať tým, ktorí to najviac potrebujú, a darovali už viac ako 1500 ochranných pomôcok zdravotníckym pracovníkom.
Ochranné bavlnené rúška ihneď k odberu

Zdroj: súkr.archív

Bývalá cestovná kancelária zmenila počas aktuálnej pandémie koronavírusu svoje plány a rozhodla sa pomáhať. Začali vyrábať ochranné rúška zo 100 % bavlny najvyššej kvality.

Projekt Pekné rúška ponúka jednorázové, dizajnové, ale aj ochranné rúška s potlačou.

Vo firme si uvedomujú vážnosť situácie a nedostatok ochranných pomôcok na Slovensku, a tak sa rozhodli tiež pomáhať tým, ktorí to najviac potrebujú. Do dnes darovali už viac ako 1500 ochranných pomôcok.

Pekným rúškam sa už potešili záchranári v Dúbravke a Leviciach, aj oddelenie Detskej kliniky na Kramároch. Kúpou ich produktov môžete podporiť túto iniciatívu aj vy.

Pekneruska.sk darovali záchranárom zo záchrannej zdravotnej službe Dúbravka 30 kusov dvojvrstvových rúšok.

Pekneruska.sk darovali záchrannej zdravotnej službe Dúbravka 30 kusov dvojvrstvových rúšok. | Zdroj: pekneruska.sk

Tých, ktorý potrebujú doplniť zásoby dezinfekčných prostriedkov, možno zaujme balíček antibakteriálnych gélov na ruky, hrdí Slováci a Slovenky si môžu svoju tvár chrániť a zároveň ozdobiť 2-vrstvovým ochranným rúškom zo 100 % bavlny s vyšitým slovenským znakom.

Všetky produkty sú skladom a expedované do 24 hodín v rámci Bratislavy a okolia (48 hodín pre iné lokality). Platba je možná kartou vopred, bankovým prevodom, aj na dobierku. Pri dobierke je však možná len platba kartou u kuriéra, aby sa zamedzilo styku s peniazmi a skrátila doba odovzdania objednávky.