Táto mamička prezradila svoj jednoduchý trik, s ktorým jej zelenina vydrží v chladničke až mesiac. Ušetríte, a všetko, čo potrebujete, je pohár a trochu vody!

Trik sa stal hitom na Facebooku, a stovky ďalších žien pridali svoje vlastné triky na skladovanie zeleniny a šetrenie peňazí.
Trik, ako vydrží zelenina dlhšie v chladničke

Zdroj: Facebook.com

Trik, s ktorým zelenina vydrží v chladničke dlhšie

Austrálčanka Kate Freebairn sa podelila o svoj jednoduchý trik, s ktorým jej zelenina vydržala v chladničke až mesiac. Svoj trik uverejnila na Facebooku a ihneď sa stal populárnym a zdieľaným.

Trik spočíva v tom, že namiesto ukladania zeleru a mrkvy do nádoby by ste ich mali umiestniť do pohára s vodou v chladničke. Týmto spôsobom vydrží zeler až dva týždne a mrkva dokonca až jeden mesiac!

Dôležité je zapamätať si, že vodu v pohári je potrebné meniť každý deň.

Katin trik sa stal hitom na Facebooku, a stovky ďalších žien, prídali svoje vlastné triky. Niektoré mamičky používajú rovnaký trik aj so šalátom, aby zabránili zhnednutiu.

Iné radia zabaliť zeleninu do obalov s včelím voskom.

The Pantry Mama radí ostatným mamám, ako si zostaviť a udržiavať dobre zásobenú špajzu, chladničku a mrazničku.

Zdieľa tiež jednoduché a chutné recepty na kŕmenie celej rodiny bez nutnosti viacerých nákupov. Austrálčanka povzbudzuje ostatné mamičky, aby sa naučili využívať zásoby a vrátili sa k základom.


Mohlo by vás zaujímať:

Ako si vyrobiť kvások? Jednoduchý postup + recept na domáci kváskový chlieb!

Ako si vyrobiť droždie doma? Tento recept na domáce droždie vám nahradí to kupované!