Veľký zdravotný horoskop na rok 2021 priamo od astrológa! (časť 2)

Ako bude slúžiť zdravie v roku 2021 druhej časti znamení zverokruhu? Prečítajte si, na aké ochorenia by si mali dať pozor znamenia Váhy, Škorpión, Strelec, Kozorožec, Vodnár a Ryby.
horoskop na rok 2021 znamenie Váhy

Zdroj: Pixabay.com

Znamenie Váhy

Začiatok nového roka zrejme nebude patriť k tým úplne nejvydarenejším. Či už zdravotne alebo z hľadiska fyzickej kondície. To bude platiť aj pre ďalšie zimné mesiace. V tej dobe by ste na seba mali byť opatrnejší a dbať na prevenciu.

Jar by mala priniesť oživenie, i keď stále môžete ešte pociťovať menšie množstvo energie. Ak tomu tak naozaj bude, mali by ste to mať na pamäti a nič by ste nemali preháňať.

Všetko aplikujte pomaly a s rozvahou. Rozumné bude zamerať sa na zdravý životný štýl, ale aj na relaxáciu a pozitívne myslenie.

S letom by sa vám mala do života vracať energia, elán a nadšenie. Na jeseň sa môžete cítiť trochu otrávení tým, že niečo budete musieť.

Radšej by ste boli, keby ste nemuseli nič. Ale život vás najskôr donúti. Zdravie by malo byť pevné a stabilizované aj na konci roka.

Skon k chorobám:

  • obličky
  • poruchy rovnováhy
  • močový mechúr
horoskop na rok 2021 znamenie Škorpión

Zdroj: Pixabay.com

Znamenie Škorpión

Váš vstup do nového roka by mal byť veľmi optimistický a príjemný. Zažívať budete príliv energie, dynamiky a tiež chuť pobiť sa s prípadnými zdravotnými konflikty či rovno so svojou kondíciou. To by malo trvať až do jarných mesiacov.

S príchodom jari to zrejme už také optimistické nebude. Možno ste si toho na seba naložili príliš, čo by sa mohlo prejaviť nechuťou púšťať sa do čohokoľvek ďalšieho.

Najskôr sa u vás tiež prejavia sklony k nesústredenosti a roztržitosti. Ak tomu tak bude, zvýšený pozor by ste si mali dať na možné zranenia a nehody. Tie by mohli byť spôsobené práve vašou nepozornosťou alebo tiež netrpezlivosťou.

S letnými slnečnými lúčmi sa k vám našťastie dostane nový elán, energia a nadšenie. Hviezdy budú tiež želať športovým aktivitám, pobyt v prírode by vám mohol dodať aj zdravší vzhľad a tiež optimizmus do duše.

Ak sa ale objaví nejaký zdravotný problém, na nič nečakajte a zájdite k odborníkovi.

Keď nič neoklamete, tak na jeseň a ku koncu roka by ste mali byť vo svojom živle. Zažívať budete nárast vnútornej energie, elánu a optimizmu. Zaznamenať by ste mohli väčší záujem opačného pohlavia.

V súvislosti s tým by ste si mali dávať veľký pozor na možné milostné úlety, ktorým môžete byť vystavení.

Sklon k chorobám:

  • močové cesty
  • pohlavné orgány
  • rakovina, výrastky
horoskop na rok 2021 znamenie Strelec

Zdroj: Pixabay.com

Znamenie Strelec

Vaše zdravie by pri vstupe do nového roka malo byť stabilizované. Všetko, čo ste si v roku minulom na tomto poli vybudovali, by ste si teraz mali úročiť.

Pri vylepšovaní svojho zdravotného stavu by ste mali veľa dať na intuíciu. Tá by vám mala fungovať veľmi dobre, a to najmä ak dokážete načúvať svojmu telu.

Jar by vás mohlo zastihnúť vo veľmi dobrom zdravotnom stave a pohode. Budete akční, dynamickí, plní elánu a nadšenia. Vďaka tomu sa vám bude dariť realizovať veci spojené s prevenciou a vylepšovaním svojej kondície aj v lete.

Síl bude dosť, tak to využite a vrhnite sa do vecí, ktoré ste mali v pláne, ale ešte ste sa k nim nemali čas dostať. Nepreceňujte sa však a nehrajte si na vševediacich. Ak vás niečo už dlhšiu dobu trápi, neváhajte a radšej navštívte odborníka.

Jeseň a zimné mesiace, čo je obdobie okolo vašich narodenín, by pre vás malo byť obdobím príjemným. Výborne by ste sa mali cítiť v prírode, a to najmä pri pobyte v lese.

Koniec roka by ste mali prežiť k svojej spokojnosti. Budete veselí a optimistickí, a to nielen preto, že budú Vianoce.

Sklon k chorobám:

  • bedra, stehná, zadok
  • platničky
  • pečeň
horoskop na rok 2021 znamenie Kozorožec

Zdroj: Pixabay.com

Znamenie Kozorožec

Ťažšie obdobia z konca starého roka by malo trochu pominúť a zdravie sa bude buď lepšiť, alebo zostane stabilizované. Možno s ním nebudete úplne spokojní a budete ho chcieť zásadne vylepšiť.

Nelámte však nič cez koleno, snažte sa pomaly a postupne odstraňovať svoje zlozvyky a nastavovať nové zvyky, ktoré budú pre vás prospešné. Skúste zamerať svoju energiu a aktivity viac na odpočinok, relaxáciu a naberania nových síl.

Na jar zrejme budete musieť popracovať na svojej psychike. V rodine totiž môže dôjsť k nejakej emočne vypätejší záležitosti, kedy bude potrebné sa snažiť veci brať s nadhľadom a nenechať sa vyprovokovať k zbytočným útokom a ubližovaniu.

Skúste prípadne zaobaliť a zmäkčiť svoju povestnú tvrdosť. Malo by vám to prospieť.

Ani v lete nebudete mať dostatok energie, ale ak sa zbytočne nebudete preťažovať, tak by ste všetky záťaže mali zvládnuť. Na jeseň sa zameriate na prevenciu pred možnými infekciami.

Je síce možné, že vás nejaké komplikácie potrápia, nemalo by však ísť o nič zásadné. Vaše telo zrejme preukáže odolnosť.

Ku koncu roka by ste mali pocítiť určité uvoľnenie a pocit pohody. Pozor si ale dávajte na možné podceňovanie rôznych nebezpečenstiev. Prospeje vám otužovanie.

Sklon k chorobám:

  • kosti všeobecne, kolená
  • chrbtica ako celok
  • nepohyblivosť, starnutie ako také, vypadávanie vlasov
horoskop na rok 2021 znamenie Vodnár

Zdroj: Pixabay.com

Znamenie Vodnár:

Vstup do nového roka bude pre vaše znamenie príjemný. Ste znamenie, ktoré sa vymyká všetkým štandardom, čo vám bude v dnešnej dobe veľmi prospievať.

Je totiž prevratná, všetko sa premieňa, borí a transformuje, a to je presne parketa vášho znamenia. Ak ste nedali na odporúčanie rôznych marketingových špecialistov, čo je pre vaše zdravie vhodné, ale riadili ste sa zdravým sedliackym rozumom, potom by ste na tom mali byť zdravotne dobre.

S jarou by potom mohla prísť vaša túžba po zdravšom životnom štýle. Pravdepodobná je potom veľká očista tela a nastolenie tej správnej výživy.

Ak tak skutočne urobíte, potom by ste v lete mali hýriť optimizmom, elánom a energiou. Doprajte si viac vitamínov a investujte do bylinkových čajov. Oplatí sa vám to.

Na jeseň hviezdy sľubujú úspech tým, ktorí sa v priebehu roka o svoje zdravie náležite starali. To znamená, že by vás pokiaľ možno nič trápiť nemalo.

A ak áno, hrany zdravotných konfliktov by mali byť zaoblené. Ale pozor, nezaspite na vavrínoch! Postrážiť by ste si mali najmä svoje sklony k nesústredenosti a roztržitosti, a to tak, aby na to nedoplatil vaše telo nejakým úrazom či nehodou.

Ku koncu roka je pravdepodobné, že sa rozhodnete k experimentovaniu so zdravou výživou. Neriskujte a radšej sa poraďte s nejakým odborníkom.

Sklon k chorobám:

  • žily a obehový systém
  • lýtka
  • nervové choroby, zlomeniny, koliky
horoskop na rok 2021 znamenie Ryby

Zdroj: Pixabay.com

Znamenie Ryby

Nový rok zrejme privítate ako s optimizmom, tak aj trochu s obavami, ako to s vami a so zdravím zase všetko bude. Síce sa vám nič dramatické diať nebude, avšak bude dobré, ak sa zameriate na aktívny pohyb a všetko čo vášmu telu z hľadiska zdravia prospieva.

Najmä na jar sa vyhnite aktivitám, kde hrozí väčšie nebezpečenstvo úrazu. Stavte radšej na istotu. Môžete sa cítiť trochu unavene, bez energie a s pocitom melanchólie.

Do ničoho sa vám zrejme nebude veľmi chcieť. Ak tomu tak naozaj bude, zamerajte sa na dostatok vitamínov a všetkého, čo vaše telo pre svoje fungovanie potrebuje.

S letom by mohla prísť vítaná zmena. Ale pozor, môžu sa dostaviť nejaké karmické skúšky. To znamená, že sa budete stretávať so zdravotnými problémami, ktoré nebudú mať zjavnú príčinu.

Mali by mať duchovnú podstatu. Bude záležať len na vás, či pochopíte, prečo sa vám to či ono deje. Môže to treba byť zlosť na niekoho vo vašom okolí či závisť. Ak sa takých emócií zbavíte, uľaví sa vám.

Na jeseň by sa veci v oblasti vášho zdravia mali stabilizovať. Avšak neoľutujete, keď sa zameriate na prevenciu. Najmä otužovanie by vám mohlo pomôcť zvýšiť odolnosť.

Na konci roka by ste si mali postrážiť svoje správanie a zbytočne neriskovať. Postavenie hviezd naznačuje, že by ste mohli byť tými, kto sám sebe môže svojimi aktivitami uškodiť.

Sklon k chorobám:

  • spodná časť nôh, chodidlá
  • otravy, infekcia, závislosti
  • hormonálne poruchy, obezita

Prečítajte si horoskop aj pre ostatné znamenia:

Veľký zdravotný horoskop na rok 2021 priamo od astrológa! (časť 1)