Recenzia: Nový rad proti vráskam Filler Végétal od Yves Rocher

Experti v oblasti rastlinnej kozmetiky z Yves Rocher namiešali do nového radu proti vráskam Filler Végétal kombináciu dvoch zdrojov aktívnych zložiek, kosmatca kryštálového a kyseliny hyalurónovej prírodného pôvodu. Ako obstáli produkty v teste našej redakcie?
recenzia na nový rad Filler Végétal od Yves Rocher

Zdroj: súkr.archív

Pre nový rad proti vráskam Filler Végétal vyvinuli a optimalizovali botanici a vedci rastlinnej kozmetiky Yves Rocher botanickú kryoextrakciu, proces extrakcie za studena, ktorý umožňuje z čerstvej rastliny uvoľniť a sústrediť všetku jej silu pri zachovaní jej aktívnych zložiek.

Dôležitou rastlinnou zložkou nového radu je extrakt z kosmatca kryštálového, ktorý trvale vyplňuje vrásky a podieľa sa na prirodzenej produkcii kyseliny hyalurónovej v pleti.

Našim redakčným testom prešli:

  • denná vyhladzujúca starostlivosť proti vráskam
  • nočná vyhladzujúca starostlivosť proti vráskam
  • vysoko koncentrované vyhladzujúce sérum
  • očný krém
  • krém na tvár, krk a dekolt
denný krém Filler Végétal Yves Rocher

Zdroj: súkr.archív

Hodnotenie celého radu Filler Végétal: Príjemne nás prekvapila svieža, jemná a nevtieravá prírodná vôňa produktov. Za veľký plus považujeme aj textúry jednotlivých produktov, ktoré boli na pleti príjemné. Ceníme si vysoký podiel (až 98%) zložiek rastlinného pôvodu. Nesklamali nás ani recyklovateľné obaly produktov.

Naše najobľúbenejšie produkty z radu Filler Végétal

Do tejto kategórie by sme jednoznačne zaradili vysoko koncentrované vyhladzujúce sérum, ktoré má oproti ostatným produktom z rady 4x vyššiu koncentráciu kosmatca kryštálového a 3x vyššiu koncentráciu kyseliny hyalurónovej. Pleť dostane hneď po jeho použití poriadnu dávku hydratácie a pôsobí osvieženým dojmom.

vysoko koncentrované vyhladzujúce sérum Filler Végétal od Yves Rocher

Zdroj: súkr.archív

Veľmi potrebným je podľa nás tiež produkt vyhladzujúcej starostlivosti na tvár, krk a dekolt, nakoľko práve krk a dekolt sú oblasťami, ktoré v starostlivosti my ženy často zanedbávame. Produkt má jemnú krémovú textúru a ľahko sa vstrebáva do pokožky.

vyhladzujúca starostlivosť na tvár, krk a dekolt Filler Végétal

Zdroj: súkr.archív

Nový rad Filler Végétal odporúčame hlavne pre dámy so zrelou pleťou, ktorú trápia ryhy a vrásky, prípadne, ak vás trápi mdlá pleť, ktorá potrebuje prebudiť, dodať sviežosť a rozjasnenie.