3 tipy na kúzelné vianočné darčeky pre ženy

Dá vám výber vianočných darčekov pre ženy každoročne zabrať? Vezmite to tento rok za iný koniec a stavte na originálne darčeky. Darujte zážitok, čas pre seba či kúzelný príbeh Vianoc.
tipy na vianočné darčeky pre ženy

1. Darujte zážitok

Zážitkový vianočný darček obdarovanú nielen prekvapí a poteší, ale vás posunie na piedestál pozorného darujúceho. Pri zážitkovom darčeku je rozhodne potrebné obdarovanú dámu dobre poznať.

Tie kreatívnejšie poteší kurz keramiky či maľovania, milovníčkam adrenalínu môžete dopriať napríklad vyhliadkový let balónom, lietadlom alebo tandemový zoskok.

V zime budú nepochybne dobrou voľbou jazda snežným skútrom, čarovná jazda psím záprahom alebo zážitková noc v iglu pod štítmi hôr.

zážitkový vianočný darček

Zdroj: Pexels.com

2. Darujte čas pre seba

Často zabúdame na to, aký veľký dar je práve čas. Ocení ho každá žena, ktorej týmto vianočným darčekom, doprajete relax a reset tela aj duše. Overené klasiky, akými sú masáž či wellnes, môžete zvoliť v netradičnej verzii. Luxusná čokoládová masáž, čakrová či ajurvédska masáž sú skvelou voľbou.

K resetu mysle môže pomôcť aj spoznanie techník mindfulness, jogy, meditácie či terapia pomocou zvuku (sound healing).

sound healing

Zdroj: Pexels.com

Čas pre seba je skvelé využiť aj na investíciu do seba, teda na učenie niečoho nového, či zdokonalenie sa vo svojej obľúbenej voľnočasovej aktivite. Milovníčky tanca môže poťešiť kurz folklórnych tancov alebo dnes populárny kurz pole dance. Milovníčky prírody zase ocenia kurz lezenia, bežkovania či výstup s horským sprievodcom.

Ak máte doma vášnivú cestovateľku, doprajte jej solo výlet. Najväčšou výhodou cestovania osamote je práve sloboda a voľnosť, ktorú si zaslúži každá žena, či už je nezadaná, vydatá, mama malých detí či detí, ktoré už "vyleteli z hniezda".

vianočné limitované edície Yves Rocher

Zdroj: Yves Rocher

3. Darujte kúzelný príbeh Vianoc

Mandľové pohľadenie a šťavnatá brusnica čakajú na všetky milovníčky rastlinnej kozmetiky vo vianočných limitkách od Yves Rocher. Môžete sa spoľahnúť na ich nezameniteľné vône, viac ako 90% zložiek rastlinného pôvodu a recyklované flakóny.

Obľúbené klasiky ako sprchový gél, peeling či krém na ruky, môžete doplniť balzámom na pery alebo sprejom na telo a vlasy. Takáto kúzelná darčeková sada kozmetiky poteší pod stromčekom každú vekovú kategóriu.