Testovali sme rastlinnú kozmetiku Yves Rocher: Takto hodnotia Anti-Age rad dámy 50+!

Uplynulé týždne sme testovali inovovaný rad rastlinnej kozmetiky Anti-Age Global od Yves Rocher, ktorý má za úlohu nielen hĺbkovo opraviť známky starnutia na povrchu pleti, ale tiež preniknúť do hĺbky pokožky, a chrániť jej bunkové dedičstvo. Ako sme boli s produktami spokojné?
rad Anti-Age Global

Zdroj: súkr.archív

Základnou účinnou zložkou radu Anti-Age Global je nektár z pupeňov, ktorý sa odborníkom na rastlinnú kozmetiku z Yves Rocher, podaril získať patentovaným prírodným biotechnologickým postupom z orgovánu. Nektár z púčikov orgovánu odstraňuje nevzhľadný filter pleti, reštartuje prirodzenú bunkovú aktivitu a posilňuje stimuláciu bunkovej obnovy.

Komplexný rad produktov Anti-Age Global má za úlohu nielen hĺbkovo opraviť známky starnutia na povrchu pleti, ale tiež preniknúť do hĺbky pokožky, a chrániť jej bunkové dedičstvo.

Ako obstáli produkty Anti-Age Global pri našom testovaní?

Mirka (55 rokov) testovala denný revitalizačný a nočný regeneračný krém z radu Anti-Age Global.

Denný krém ma prekvapil príjemnou jemnou vôňou pripomínajúcou kvety. Na pleti je ľahký, pekne sa vstrebe, nezanecháva na tvári mastný pocit. Pri používaní som zaznamenala hydratovanejšiu pleť, povedala by som, že sa vďaka tomuto krému prebudila zo zimného spánku.

recenzia Ati-Age Global od Yves Rocher

Zdroj: súkr.archív

Nočný krém je, čo sa týka vône, jemnejší, čo mi vyhovuje, keďže na noc nemám rada príliš voňavé krémy. Tiež sa rýchlo vstrebáva a ráno som videla jeho účinky. Jemná a vyživená pleť v zrkadle.

Denná aj nočná starostlivosť je vhodná pre všetky typy pleti. Hlavnou úlohou je:

  • spevniť pleť
  • vyhladiť hlboké vrásky
  • posilniť starnúcu pleť
  • hĺbkovo hydratovať
  • navrátiť jas mdlej pokožke
Anti-Age Global očný krém recenzia

Zdroj: súkr.archív

Ivana (58 rokov) si obľúbila očný krém s rozjasňujúcim účinkom z rady Anti-Age Global, ktorý jemne pôsobí na linky v očnom okolí, kde je pleť najcitlivejšia.

Musím vyzdvihnúť aplikátor vo forme guličky, vďaka ktorému sa krém super nanáša a má aj jemne chladivý efekt, čo som ocenila hlavne na moje vačky pod očami. Často som mala s očnými krémami problém, že ma na mojom citlivom očnom okolí štípali, s týmto krémom som nepocítila nič také. Rychlo sa vstrebal a naozaj pekne hydratoval okolie oči.

sérum Anti-Age Global Yves Rocher

Zdroj: súkr.archív

Danka (63 rokov) vyskúšala obe séra z rady Anti-Age Global. Vysoko regeneračné sérum obsahuje až 95% zložiek prírodného pôvodu a pôsobí na obnovu kožných buniek.

Toto sérum som používala na deň. Na moju suchú pleť to bol skvelý základ pod krém. Vonia jemne a chválim aj jeho ľahkú konzistenciu. Pri používaní som si všimla jemnejšiu a viac prejasnenú pleť.

Dvojfázové regeneračné nočné sérum obsahuje 98% zložiek prírodného pôvodu a tiež dvojnásobné množstvo rastlinného nektáru z pupeňov. Olejová fáza slúži na ochranu a obsahuje vzácne botanické oleje a skvalán z cukrovej trstiny. Vodná fáza má za úlohu regenerovať, zlepšiť vlhkosť pokožky a navrátiť jej lesk.

Bola to moja prvá skúsenosť s dvojfázovým sérom a musím povedať, že hneď pozitívna! Sérum je výživnejšie, teda aj trošku ťažšie, ale na noc si to pokožka zaslúži. Pleť je ráno po použití rozhodne vypnutejšia.

Rad Anti-Age Global sa okrem inovácií a účinkov svojich produktov môže pochváliť aj ekologickým balením, ktoré znižuje vplyv na životné prostredie. Všetky produkty sú v recyklovaných a recyklovateľných plastových a sklenených obaloch, a papierové krabičky pochádzajú z udržateľných, obnoviteľných a lesných zrdojov.