Kašlanie

Príspevok v téme: Kašlanie
Deszka3

Nevedeli by ste mi dať nejakú radu,aby som nekašlal až tak veľa?Lekár mi vypísal nejaký liek(Ambrobene),ktorý uvoľňuje hlien z hrdla.Lenže ja mám pocit,že sa to iba zhoršuje.Ten hlien vôbec neviem vykašľať.Skúšal som už aj med,ale ten mi vôbec nechutí ani som si nevšimol žiadne rozdiely.Niekedy už tak silno kašlem,že mi je na zvracanie.Ešte som neskúšal či to pomôže.Ale poraďte mi v niečom "domáckom" ktorý mi pomôze proti kašlu. Ďakujem

darika

A zase poradim nakrajanu cibulu si nakrajaj a nechaj na noc ulezat,aby pustila stavu.Oslad medom alebo ocukri.Tu stavu pi.Pomaha to.

darika

Ked si lihas,daj si vankus tak,aby si nebola vo vodorovnej polohe.Skus zaspavat tak,aby si bola viac v sede ako lezala.V noci byva kasel najhorsi,lebo lezis.

Deszka3

Lenže ten liek užívam už od pondelka.Už neviem hovoriť tenkým hlasom.Už ma to kašlanie fakt *****.V noci sa zničoho nič zobudím a kašlem.V tom,že mi ten liek sa mi nahromadí si mala úplnú pravdu ale nejako mi nevyjde odtiaľ.Niekedy sa mi podarí tak vykašľat a väčšinou to je vnoci a vtedy nebudem behať do kúpeľne.

darika

ten liek ti nezaberie tak rychlo.Musis ho uzivat.Na zvracanie ti je z toho kasla,ak ta moc dusi.Uzivaj liek a povoli ti.Hlieny sa ti nahromadia a lepsie budes vykaslavat.Ty mas asi suchy drazdivy kasel.