Cysta vs. tehotenstvo

Lucinka23101

Ahojte mne zistil lekar ze mam cisty na lavom vajecniku,na maternici mam nalez CIN1 a lekar mi odporucil teraz otehotniet ze cysta pukne sama je to pravda?co si mam o tom mysliet?

bejbinko

môže aj nemusí...mňa v 15-tich operovali na cystu,narobilo sa mi kopu zrastov,doktori vraveli,že nikdy nebudem mať dieťa!!! Otehotnele som kedy som si spomenula.. mam 3 deti... a ako by bolo toho malo pri treťom tehot.mi narastla 10cm cysta...!!! Dokt.ma hneď objednal na oper.ja som ale odmietla bo by som o dieťa prišla. Šla som zy inym dokt.,ktory mi povedal,že na oper.nemusím,ale ak mi to praskne o dieťa aj tak prídem,ale že sa stava aj to,že dieťa donosím a cista praskne pri porode... aj tak bolo... cisty sa robia ďalej,ale berem antik.aby som neoteh.... takže držím palce a nech sa vam to podarí kedy si to budete priať...

deseo

datelinka1
Dobre, to som rada, dúfam, že máš ozaj pravdu... :) A cysta sa už dáva doporiadku, dokonca sa pred chvíľou aj dostala menštruáciu... :)
Ďakujem.

datelinka1

4 mesiace?? to nie je vôbec veľa, len pokojne a nenásilne skúšajte ďalej, max. raz denne. tú cystu si ale daj do poriadku pekne predtým, ako otehotnieš :-)
veľa šťastia.

deseo

datelinka1
V podstate som dúfala, že by to mohol byť dôvod... Už 4 mesiace sa so snúbencom pokúšame mať bábo, ale nedarí sa... Bojím sa, že niečo nie je v poriadku... Myslela som si, že možno tá cysta... a možno je to ešte v norme...

datelinka1

nemusí to byť dôvod. ak máš druhý vaječník v poriadku, a dochádza k ovulácii, môžeš otehohotnieť. závisí aj od povahy cysty.
mojej známej až pri poradni v tehotenstve zistili, že má cystu.