genetické testy

Príspevok v téme: genetické testy
horalka

Rada by som aby mi niekto odpovedal na tieto otázky:Som v 16.tt. a robili mi testy na genetiku a vyšli mi velmi zlé hodnota MS-AFP je 17,8 kiu /L "0.60 MoM a hodnota Total hCG " 48,6 kiu /L :1,39 Mom a výsledok Skiring pozitívni zvýšené riziko M.Down. 1 z 150 /v termínu/ o dva týždne idem do nemocnice idu mi odobrat plodovu vodu a ked je vadné okamžite mi ho odoberu.Som velmi smutná a stále len plačem,velmi sme chcelito bábo a stále tužim je to moje prvé mám 28.r a neviem čo si mám mysliet v našej a ani v manželovej rodine sa nič podobné nenachádza.Neviem čo mám robit len v kutiku stále plačem a nič ma nebaví. Držte mi palčeky idem do nemocnice 29.marca a aby to dobre dopadlo,lebo sa zbláznim.Musela som sa o tom s Vami poradit a prepačte už zasa plače.
-

peto

Chcem sa pridat, ze nieco podobne sa stalo aj mojej mame, ked cakala braceka, vysledky z krvy boli zle, ale nasledne testy z plodovej vody boli OK a bracek je teraz zdravy 12 rocny pocitacovy maniak.

vikina

Ahoj, netrap sa, aj mojej sestre pred 7 rokmi povedali podobne veci a velmi sa kvoli tomu trapila. Dnes ma skolacku zdravu ako rybka a ja mam super krstniatko nadane na malovanie a vytvarne prace. Prajem ti vela sily a hlavne,neboj dobre to dopadne. Drzim ti palce

stanka ,

ahoj horalka, velmi Ti prajem, aby si to smutne obdobie uz mala za sebou, a aby všetko dobre dopadlo. Moj bratranec mali tiez tie krvne testy zle, z plod. vody uz to bolo ok a maju zdrave dievcatka.Drzim palce

igris

ahoj Horalka,
drzim ti vsetky prsty co mam, aby ti to dobre dopadlo :)
kamoska mala tiez zle testy, dokonca jej rozpravali o down syndr. , po odbere plodovej vody sa jej to nepotvrdilo . Narodilo sa jej krasne , zdrave dievcatko, teraz je velka kamoska mojho 2,5 rocneho syna. Drz sa.