Zlomený nos

Príspevok v téme: Zlomený nos
koprdil

Dobrý deň, pred pár rokmi (asi 3-4 roky dozadu) som mal zlomený nos. V tedy som ale netušil, že je zlomený, tak som si ho napraviť nedal. Nosil som okuliare, tak nebolo nič vidieť. Teraz chcem ale nosiť kontaktné šošovky, tak mi môj nos vadí. Je vidieť, že bol zlomený.

Chcel by som si ho dať napraviť. Dá sa to? Ako sa pri tom postupuje? K akému lekárovi mám ísť? Je to zadarmo, alebo sa za to platí, ak platí, tak koľko približne?

koprdil

Vaše odpovede sa dosť líšia.

500 eur je pre mňa dosť veľká suma, ten nos mi za to nestojí. Preto by ma zaujímalo, ako to spraviť, aby to bolo najlepšie zadarmo...

Viwi, máš pravdu, cez jednu dierku sa mi o trochu horšie dýcha.

K akému lekárovi s tým mám ísť? Do takýchto zdravotníckych vecí sa moc dobre nevyznám.

viwi

lekar, ked zisti, že bol zlomeny, tak by to malo byt ako normalne zdravotne ošetrenie a nemal by si platiť. Možše povedať, že zle dychaš cez jednu dierku, co si myslim, že tak aj je.

Amanda777

Ahoj musiš isť najprv k tvojej ORL, ona ti da odporučanku a potom pôjdeš na plasticku chirurgiu, alebo na ORL chirurgiu. Ak budeš mať aj krivu prepažku tak lepšie by bolo isť potom na ORL chirurgiu. A s tým platenim nie som si ista lebo ak nemaš doklad o tom že si ho mal zlomený tak sa asi plati za to okolo 500 eur na sukromných klinikach aj viac.