Sexi prekvapenie

Príspevok v téme: Sexi prekvapenie
CiraZvedavos

Z cirej zvedavosti by som chcela vediet nazory muzov a ich pravdepodobnu reakciu. Predstavte si, ze poznate nejaku zenu, ktora vas pritahuje. Vymenite si par vzrusujucich chatov, viete, ze ona k vam citi to iste ak nie este viac. Vy vsak neurobite prvy krok. Jeden vecer dostanete telefonat, ze na pristresku vasho domu vas caka narodeninovy darcek. Prekvapenie - na hojdacke sedi ona len v sexi spodnom pradle. Co by ste v takejto situacii urobili? Dojmy? Brali by ste to ako lacny trik? A zeny, dokazali by ste tak prekvapit muza ktory vas nenormalne pritahuje?

hysterka24

Vtipné by bolo, ak by sa tam objavila aj "utajená" priateľka :)

Ale inak, ani ja by som to nespravila pred chlapom, ktorého poriadne nepoznám. Predsa, nemusel by to vziať aj on tak, ako to myslíš ty.

levanderka

uprimna ja by som takto nevedela byt v sexi pradle pred muzom, ktoreho este poriadne ani nepoznam. mozno som staromodna, ale mam rada to nevinne zblizovanie a nie bum hned sa mi ukazat skoro naha, ale kazdy je iny, to beriem :) skor toto by som urobila na narodeniny partnerovi, s ktorym som.

a pre tvoju zvedavost, na tvojommieste ak ho chces spoznat skor iba zazvon pri dverach s nejakou flasou sampusu alebo vina, nikdy nevies akoby zareagoval ked sa mu ukazes len tak v spodnom pradle:) ale ked ho poznas natolko ze vies, ze ma taketo veci rad, mozno :)

AdamKrt

od vaznej znamosti/partnerky/priatelky/manzelky by to clovek mohol ocakavat a bolo by to mile.

Od neznamej osoby s ktorou prehodil clovek par slov - by to bolo divne. Asi by som si pomyslel, ci to robi takto casto, ze sa chce vrhnut na neznameho ? Proste nic dobre by som si o nej nemyslel....

Kebyze vsak taka osoba narazi na chlapa, ktory si chce uzit nezavazny vztah a ma zaujem cisto o sex - tak tomu by sa urcite splnil sen. Taky by bol rad, ako blcha...