Milujem dve ženy

zkatinko

Ahoj mam taky mensi problem som mlada baba ale vydata za starsieho muza sme celkovo vo vstahu 6rokov.Zalubila som sa do ineho muza uz to trva rok.Mame spolu milenecky vstah ja som si ista ze chcem zostat z tymto.Len ze on ma tiez partnerku tiez to je dlhodoby vstah.Povedala som mu vuac krat ze ho milujem ale on mi vzdy povedal ze aby som mu to nehovorila lebo nevie co mi ma na to povedat ze to sa nemalo stat.Par krat sme uz ten nas vstah ukoncili povedal mi ze uz nemoze pokracovat lebo miluje svoju polovicku a chce jej byt verni len ze nejako sa sa to ukoncit nedalo nevidrzali sme bez seba vratili sme sa k sebe.Teraz na posledy som sa ho co vlastne ku mne citi a povedal mi ze ma lubi ale ze lubi aj prijatelku ze miluje dve zeny ale to sa neda lubit dve osoby na raz.Ja sim schopna zdat sa vsetkeho a zostat snym.Chcem ho mat len pre seba nechcem sa onho delit zdruhou zenou .Co mam podla vas robit??dakujem za radu.

lulu22

niekde som čítala, či počula, že ak sa nevieš rozhodnúť medzi dvomi, tak opusti tú prvú osobu, lebo keby si ju naozaj miloval, tak sa nezahľadíš do tej druhej..

Carie

no a co cakas za radu. ja ti jednu dam chces? tak s tou prvou to nema zmysel. vidis sam, ze si nerozumiete a ze to nikam nevedie. ta druha, to uz je ine kafe. s tou by to mohlo vydrzat aj rok, ak to nepokazis. vyber si teda tu druhu. dobre som poradila?

blondula

bingham.... ved tie dve by sli kade lahsie :D ja som vzdy mala tento problem v mladosti.ked sa mi pacili dva chlapci a ani som pomaly kvoli nim nespavala,zrazu sa objavil treti a BOOM !! laska jak hrom !! :DDD "kde sa biju dvaja,vitazi treti" !!! :P ... v mojom pripade pravidelna "dilema" :DD

jajka001_

nic, onedlho ti na to pridu a potom to budes musiet riesit. bud ti daju obe kopacky alebo sa budu o teba trhat.