Bourjois - Bio détox

makeup detox

Cawte, ja som si ho kupila teraz lebo bol takmer za polovicnu cenu, inak som na neho poskulovala davno- myslim DETOX, ale teda podla mojho nazoru sa neda porovnat s HEALTHY MIX, za ktorý som ho vymenila. po chvilke mam na tvaricke čmuhy a akoby flaky z neho... co pri Healthy mix sa mi teda nestalo. a aj ta vona je neporovnatelna... mne teda rozhodne moc nesadol :(

ewelin28

ja mam teraz bio detox....a akoze nie je zly..ale podla mna sa tazko rozotiera no...a ked mi dojde...chcem si kupit healthy mix..ale teraz tu citam o tom flower perefction..tak neviem....
mam zmiesanu plet...a aj vyrazky..akoze nie je to ziadna katastrofa..ale od dokonalej pleti mam este daleko..ktory by ste mi odporucili?...healthy mix alebo flower perfection?

maruska123

predavacka mi povedala, ze je na vsetky typy pleti...ze nie je na ziadnu konkretnu...ale som s nim spokojna, nezda sa mi, ze by mi mastil pleta robil vyrazky

danielaaa

juuuj uz sas tesim, je tiez nemam nejake extra defekty na tvari, sen tam vyrazka, ale inak ok :) je aj na zmiesanu plet??

maruska123

danielaaa ja som, s tou novinkou dost spokojna..pekne kryje, aj ked je pravda, ze nemam nejake velke vyrazky ani nic

platila som za nu vo fann 13,40 eur..myslim si ze make-upy bourjois stoja za tie peniaze, som s nimi velmi spokojna

Whittie

Danielle24 - Práveže moja pleť je úplne normálna sem tam sa mi zaleskne nos ale to ozaj výnimočne. A používala som ho v zime. Ani mojej mame nevyhovoval keď ho skúšala a ona má takú mastnejšiu pleť. Radím ti, skús radšej Healthy Mix. Je veľmi ľahučký, super kryje, krásne vonia :-) Ja ho už ale nepoužívam pretože ten najbledší odtieň mi bol veľmi tmavý a vyzerala som ako maska.

Btw značka Revlon sa na Slovensku dá tuším kúpiť iba cez net, možno aj vo Fannku ale to pochybujem, ale v Anglicku ho majú na každom kroku.

maruska123

danielle ja som si dnes kupila ten novy :) na moju plet vyzera dobre, aj odtien mi sadol, uvidime co to bude zac po dlhsom pouziti :)