krôčik k úspechu

Príspevok v téme: krôčik k úspechu
bakeron

Zakladám tému krôčik k úspechu pre všetkých ktorí sa cítia psychicky na dne a nevedia ako ďalej majú depresie a nič sa im nedarí. Píše sa tu o dietách ako sa im darí cvičiť a chudnúť. Poďme si písať ako sa nám darí cítiť sa lepšie a dostať sa s depresií a zlých pocitov na duši. Napr. "cvičím a cítim sa silnejšia" "čítam knihy ktoré mi pomáhajú" hlavne ako vám to pomáha viem že to nejde zo dňa na deň, ale krôčik po krôčiku a môžeme sa cítiť lepšie. Píšme si každodenné úspechy a tým sa podporíme a bude nám lepšie. Píšeme, že nám je zle. Napíšme čo sme urobili preto, aby nám bolo lepšie :)

Meretseger

Z toho najhoršieho ma vyhrabali antidepresíva, bez bych by to fakt nešlo. Dlhodobo ma nad vodou drží psychoterapia.
No a inak som na tom bola lepšie, keď som si našla priateľa (a teraz mi je lepšie, keď som ho pustila k vode...).
Perfektnou vecou na odreagovanie je cosplay, už len tie pohľady ľudí skvelo vylepšia náladu:)
A momentálne som vcelku rada, že som spravila skúšku (a už menej rada, že napozajtra ma čaká ďalšia, o dosť zložitejšia a nič neviem), takže aj skúškové môže byť občas na niečo dobré :D
A toto síce píšem nerada, ale psychického napätia ma zbavuje sebapoškodzovanie. Len si prosím neberte príklad.

bakeron

Pokiaľ to riešiš len chémiou je viac než pravdepodobné, že s toho bude blúdny kruh, každá liečba musí mať aj motiváciu nielen doktor ma spasí, ale na to sa príde až po nejakom čase viem o čom hovorím.

luciano

Trpím depresiou a žiadne cvičenia, ani pozitívne myslenie, či čítanie kníh mi nepomohlo. Pomohla mi jedine návšteva psychiatra a nasadená medikamentózna liečba.