Schudnut- brucho + stehna+ zadok

Evča

Mne sa podarilo spevnieť v týchto partiách až keď som začala cvičiť spinning 3 x týždenne.Zadok sa zmenšil,čo ma prekvapilo pri správnej technike aj brucho/pri cvičeni v pozícii 2 a 3 ho treba vťahovať/a stehná mi spevneli a nemám celulitídu.No myslím si ,že aj beh by mohol mať podobné účinky,no tá atmosféra pri spinningu a správnej hudbe nedá nahradiť.

bara017

ROBO23
Ahoj, ja Ti odporucam beh ak chces schudnut. Chlap ked zacne behat tak to vidno uz po tyzdni pravidelneho behania.

prdelka61

AHOJ,chcela by som poradit ako by sommala zacat chudnut.....mam 165 CM...A CCA 60 KG...CHCELA BY SOM zhodit na 50-55 kg,,,,,a chcem vediet ci vadi ze fajcim,,,,pijem caje na chudnutie aj proti celulitide,,,,,ale potrebujem si upravit jedalnicek ako by som mala jest ....dakujem....

mikaelka

Ahoooj nájde sa tu niekto z Košíc?Hľadám nejakú fajn babu, ktorá má podobný problém ako ja:som 24ročná, 164cm vysoká,66kg vážiaca osôbka a chcela by som zhodiť aspoň 7kg,hlavne popracovať na problem.partiách(brucho,zadoček,stehná)ak máš chuť ozvi sa konkrétne na mikaelkaa@azet.sk,teším sa!!!vo dvojici to ide lepšie:)

Kiaruska

ahoj anjelicek, to som ja carolinka , mam novy nick lebo henten som akosi zabudla ( ved po sto rokoch sa ani necudujem ) jaj moja a co sa stalo ze uz ho nemas ? no moja sup sa dat do poriadku nech zbalis niakeho fesi :)

carolinnka

ahoj anjelicka,ja som pribrala si trosku... nestavam sa na vahu, zas budem na nervy...teraz som po operacii takz enemozem cvicit ale januar to isti a zacinam makat lebo mam new boyfriend a to ma inspiruje .)