Uz ste niekedy...

Príspevok v téme: Uz ste niekedy...
trackman

povedali babe, alebo babam bolo na rovinu povedane, ze ma chalan o vas zaujem? vacsinou som sa zoznamoval postupne len cez pokec, alebo cez kamaratov a pod. ale teraz sa mi paci jedno ´neutralne´ dievca, pozna ma trocha ale neviem, baby vyplasilo by vas keby vam len tak chalan povie ze ma o vas zaujem ? ide o to ze na cas odchadzam mimo mesto ale chcem jej to stihnut povedat..nemam cas na balenie =)je to hlupy napad?

xdanielax

a aku reakciu od nej ocakavas?
fakt realne. Lebo si zober, ze pre nu to bude sok, co cakas, ze ti povie?
Davaj pozor, aby sa necitila zatlacena do kuta, ked zacnes ze odchadzas a ze sa ti paci atd....

na mna to 2x takto vybalili, z nicoho nic, po kratkej znamosti a veru..nic moc teda :-)) Ale to bude asi tym, ze to neboli ti pravi :P

zuvinka

Mne to povedal raz spolužiak narovinu :) ostala som veľmi prekvapená, pretože ja som ho brala (a aj beriem) ako super kamoša. Ale cenila som si jeho úprimnosť a odvahu.

nicolette

Určite jej to povedz, v kľude, pozvi ju niekam na kávu a spusti - face to face :) nech sa ti aj ona vyjadrí, čo cíti, či má o teba záujem a či budú tvoje sympatie opätované. Len hlavne netlač na pílu, aj keď niektorým ženám imponuje, keď ich muž musí dobýjať, ale všetkého veľa škodí :)hlavne no stress :)

Maoam

nie, nevyplasilo, doteraz sa vsetci velmi jasne vyjadrili a bolo to urcite lepsie, ako keby som nebola nevedela, na com som

kludne jej to povedz

veronicka2

ja som mojho priatela poznala asi tyzden alebo dva a on nemal o mna vobec zaujem. raz som mu na net napisala priamo ze ho chcem ze sa mi paci ze chcem ist s nim von. bolo treba vela odvahy samozrejme bol sokovany dva dni predychaval ale sme spolu uz 5 rokov :)