Komplexy

Príspevok v téme: Komplexy
deana1

už dlhšiu dobu mám komplexy zo svojej postavy.. mám silnejšie stehná a zadok, no a naopak malé prsia. Najprv mi to nevadilo ale, mala som priateľa, ktorý mi to stále pripomínal. Že mám dole schudnúť a hore nabrať, alebo že mám tučný zadok a podobne. Zo začiatku som to brala so srandou,.. ale už som sa viac hanbila sa pred ním vyzliecť a tak. no potom som si povedala, že nechápem prečo so mnou je, keď mu to tak vadí, že ma musí stále strápňovať, tak som ho nechala, aj keď som ho mala rada. Ale on by mal mať rád tiež mňa, takú aká som.. no nevyšlo. A teraz mám z toho ďalej komplexy. Poznám aj tučnejšie baby čo majú frajerov a takéto problémy vôbec neriešia. Bojím sa začať si zasa s niekým niečo.. snažím sa chudnúť, ale nemám pevnú vôľu. Myslíte, že mi bude lepšie ak s tým niečo spravím a schudnem, alebo som natrafila iba na fakt nesprávneho? Vždy mi prišlo blbé, že sa niektoré ženy trápia pre svoj výzor kvôli mužom, ale teraz to chápem.

xxy

neboj, najdes si takeho, ktoremu nebude vadit, ze nemas postavu modelky. je dolezite, ako sa ty citis v tvojom tele a nie to, ci splnas niecie predstavy. ved si mohol nabalit dokonalu zensku, otazka je,ci na to fesak vobec ma :) mnohokrat chcu chlapi dokonale zenske, ale vobec im nepride na um, ze by sa mali oni sami pozret do zrkadla a az potom kritizovat :D :)

Yersinia

No to je dobrý idiot. Dobre si urobila že si ho poslala k vode aj napriek tomu že si ho mala rada, to ťa obdivujem, to je ženská hrdosť! :D Je lepšie mať veľký zadok ako mať chrbát a potom hneď nohy :) Spokojnosť so sebou nie je vec váhy či tvaru, ale zmýšľania. Určite sa raz nájde chlap ktorý to na tebe bude milovať, ale najprv si skús so svojimi kritickými partiami stotožniť ty :)

deana1

Nadváhu určite nemám, len proste nemám postavu modelky. ja mám 170cm a okolo 63kg.. no ale proste som ho mala rada a bolelo ma to keď mi to vyčítal. lebo mi moja postava nikdy nevadila, ani mi to nikto nepripomínal, tak som sa nad tým nepozastavovala.. až teraz

Dadula56

Natrafila si na nespravneho chlapa, ktory sa nevedel spravat.
Navyse ak mas male prsia a vacsie boky, je to preto, ze mas postavu typu hruska. Cize jeho mudre reci kde mas pribrat a kde schudnut sa nedaju splnit, lebo clovek jednoducho nevie priberat a chudnut len do istych casti tela.

youki

dole schudnut, hore nabrat: to sa ti asi nepodari, svoj typ postavy nezmenis. Ak mas nadvahu, tak sprav nieco s postavou - kvoli sebe.

Co ti vlastne vadi? Ze nemas idealnu postavu (a kto ma?). Alebo ze sa ti vysmieval priatel. Alebo ze nemas priatela?

Nikto ti nemoze odporucat snahu zmenit postavu, pokial ta nevidi a nevie ta zhodnotit. Dokonca ani cislo na vahe nie je vhodny ukazovatel, ci treba chudnut alebo nie. Nenechaj sa ovladnut nespravnymi nazormi druhych.