Biely vytok

Príspevok v téme: Biely vytok
gabita

ahojte co moze byt biely mliecny vytok? bez zapachu a svrbenia? ide o to ze ma lekarka ubezpecovala ze je to ok, ale ja som vytoky nikdy v zivote nemavala!!! vsetky kultivacie mam ok, kvasinky stale negativne, mykoplyzmy,ureaplazmy, chlamidie, gardnerella, negativne...len ten vytok hned po menzese, trva cely cyklus az do menzesu. akurat mi riobia hormonalny profil, alergiu na nic nemam, moze to byt z prechladenia?alebo moja posva zrazu produkuje toho viac? vytok je ako som spominala bez zapachu ale mne to dost vadi a chuti kyslo.alebo je to dosledok prekyslenia organizmu?ktora mate s tymto skusenosti prosim napiste.

Moňika6

ahojte ja mam taky isty problem biely vytok bola som u gynekologa ale ziadny zapal ani nic podobne mi nezistil ...doteraz som to nemala az posledny mesiac ...len k tomu ma boli jemne pod bruskom a sem tam mam aj krce robila som si tehotensky test ale bol negativny tak neviem co si mam o tom mysliet poradte dakujem

Sima105

Ahojte. Ja mám 13 rokov a ešte nemám menštruáciu, ale výtok ten mám skoro stále no nepočítam či ho mám pravidelne alebo nie. Tiež je presne taký biely ako opisujete, ale našťastie nezapácha. Mám s tým ísť k lekárovi? Môže to byť infekcia?

Lia22

Ahojte, tiez mam podobny problem asi odkedy som so svojim manzelom, prave som 3 mesiace po porode a kym sme opat nezacali sexualne zit bolo vsetko OK, ziadny vytok, uplna parada. Teraz opat zacal, biely vodnany s kyslastym pachom a je mi to naozaj dost neprijemne, dokonca niekedy premacam aj intimku, lekar mi tiez tvrdi, ze je to OK, tak neviem, ci to moze suvisiet so zvysenim "apetitu" alebo s nejakou bakteriou, ktora tam nema co robit. Som z toho dost rozladena a rada by som sa toho zbavila, alchemiku by som vyskusala, ale neviem, ci sa tato bylinka moze pit aj pri kojeni. Nezabrala vam na to nieco?

Nikuška12

TinaM velmi pekne ti ďakujem za radu. Si velmi milá, tak ďakujem. Raz za čas si aj ja kúpim imtímky. Ďakujem:-)

TinaM

Nikuska, pre mna su intimky len hygienickou zalezitostou, uz ma nebavilo pri vyzliekani nohaviciek krcit nosom a divat sa na su "spinu". Ale je to len na tebe, aky silny vytok mas. Mne niekedy premoknu nohavicky, resp. citim tu vlhkost a to mi prekaza, preto tie intimky.

Nikuška12

TinaM velmi pekne ti ďakujem za tvoju odpoveď. Som rada že si my odpovedala. A dám na tvoju radu. Ale chcem sa ťa spýtať: Je nutné používať vložky keď nemám menštruáciu ale len výtok? Aby som vedela či si mám vložky kúpiť, alebo netreba. Za odpoveď vopred ďakujem. :-) budem vďačná za tvoju odpoveď.

TinaM

No tak ja s tymto bojujem uz...uf, dost rokov. 5 gynekologov (zmenenych nie kvoli tomu, ze by som pochybovala o ich odbornosti), vsetci povedali to iste- ste v poriadku, pokial nezapacha a nesvrbi, budte rada, ze nemate opacny problem. A tak som do mojej kazdodennej vybavy zaradila intimky a snazim sa "tesit" z toho, ze aspon usetrim na lubrikacnych geloch ;) Ale teraz bez srandy, tiez mi to pekne zneprijemnuje zivot, takze tomu uplne rozumiem.

Nikušik12

Aj ja som na tom rovnako!! Biely, mliečny výtok my začal v 12, čiže teraz asi pred dvoma mesiacmi. Menštruáciu som ešte nemala a ani nemám. Neviem čo to ale znamená, lebo výtok mi vyteká v intervaloch, raz za mesiac. Trvá asi 10 dní a potom prestávka a zasa to začne. Začal mi práve dnes, už druhý krát, na spodnom prádle som si našla škvrny bilej, mliečnej farby. Neviem či to je príznak že sa blýži prvá meštruáci. Ak sa v tom niekto vyzná tak nech mi prosím poradí. Budem vďačná za každú odpoveď od Vás. Za odpoveď vopred ďakujem. :-)

Iba Katka

Ah baby, ja som na tom rovnako, len ho mám už dosť dlho (začal ešte pred prvou menštruáciou), gynekológ tiež tvrdí, že tento druh výtoku je v poriadku, pokiaľ nesvrbí a nezapácha. Prirovnal to k tvorbe slín v ústach, že kedže má aj to miesto tam dole žľazy, tak produkuje výtok