Prvý sex

Príspevok v téme: Prvý sex
juraj0

Ahoj, dneska by sme s priateľkou chceli večer prvý sex, aj jej aj môj..ja mám 19 a ona 18, čítal som rôzne veci ohľadom toho, ako nasadiť správne kondom a podobne, len som nikde nenašiel toto..Ak už budem, tak sa mám spraviť do kondomu v momente, keď ešte mám penis v jej pošve alebo ho tesne pred tým momentom vytiahnuť von a spraviť sa len do kondomu?

nina458

Je to pre vas oboch prvy sex....otazne je ci sa vam to na prvy krat podari...prvy krat to nie je lahke...ked budes mat kondom bude to v pohode...a este nezabudni na prijemne prostredie a nikam sa neponahlajte mate cas:)

wreck

ak teda vies ako ho spravne nasadit, asi to nemusim pripominat, ale aj tak: musis stlacit spicku pred nasadenim, aby v nej nezostalo vela vzduchu, inak guma moze prasknut.

a ano, pokojne sa v deve mozes urobit az do konca, na to tam ta spicka je. :)

Allenkaaaaaa

je super, ze myslite na ochranu. Aj ked celkom nerozumiem tvojej otazke. Pokial mas nasadeny kondom, mozes sa bez obav urobit, ked si v nej. Ved do toho kondomu sa urobis, tak ci tak :D Chapes? Bud bez obav, nemusis ho vytiahnut tesne pred tym. Hlavne budte v klude a nikdy nezabudnite ochranu :)