Plazma a marihuana

Príspevok v téme: Plazma a marihuana
Nickyta

Ahojte. Chodievam darovat plazmu do Hainburgu, najblizsie pojdem az niekedy tesne pred Vianocami alebo tesne po nich, takze su to este vyse dva mesiace, co najblizsie pojdem. Rada by som vedela, ci ju v decembri mozem darovat, ak by som si teraz dala marihuanu - vo forme jointa?? Ovplyvni to odber?? Aka dlha musi byt prestavka od uzitia marihuany, az kym mozem ist znova darovat?? Dakujem pekne. A PROSIM! Nemoralizujte, nefajcim to nikdy, chcem to teraz len vyskusat, nehodlam v tom pokracovat, ak uz pre nic ine, tak kvoli tej plazme nie. Je to len taka jednorazova zaslezitost.

Nickyta

Agnes - presne kvoli takymto reakciam som ziadala, aby ste nesudili. Clovek chce len odpoved, nie poucovanie. A keby som sa chcela pytat sestier, nebudem pisat tu, nie?

sajloo - ja som momentalne v takej situacii, ze aj tych 10 eur mi vela pomoze, takze tak. a keby som mala dochadzat kvoli darovaniu napr. do Bratislavy, kde by mi nepreplatili ani len tie cestovne naklady (ako v Hainburgu), tak budem 10 eur v minuse, a to si dovoit nemozem, a pravidelne uz vobec nie. Pre tych, co by sa chceli ohanat tym, ze ako to, ze na marisku peniaze mam, tak odpoved: ja ju kupovat nebudem, to priatel dostal od kamarata.

sajloo

som pravidelný darca tu na slovensku a môj názor je taký že národ by mal držať spolu a radšej darovať tu aj tu je dosť chorých ľudí ktorý to potrebujú a tých 10 EUR čo ty ostane nieje nič oproti tomu ako pomôžeš osobe ktorá to potrebuje.
A si predstav že by všetci darcovia utekali do zahraničia darovať

Agnes999

Experimentovat s drogami si mala ked si bola teenska co chces teraz ked este darovavas plazmu. Spytaj sa priamo sestier tam kedy po tom mozes darovat.

Nickyta

plazma - ano platia, 20 eur, a pri kazdom 10 "darovani" pridaju dalsiu desinu. a tymto vlastne aj odpovedam sajloovi - je to v podstate ten predaj, ako si napisal. ale konkretne u mna sa tym naozaj aj poykravaju cetovne naklady, pretoze dochadzam dost velku dialku, cize polovicka ide na cestovne. a v konecnom dosledku - oni na jednej plazme zarobia zhruba 500e pokial viem, tak tych 20e, co nam daju, je v porovnani s tym nic... no nie? :)

Nickyta

Diky moc, dufam ze je to naozaj tak a pri, resp. po odbere to nezistia, lebo by to bol dostvelky trapas pred nimi, navyse na tu plazmu chodim s maminou a ani nechcem vediet ako by zareagovala :D

doubledog

ano, odburavania trva dost dlho, ale to prave kvoli tomu, ze to ide do tuku (ucinne latky a ich metabolity su rozpustne len v tuku)
v krvi a plazme to pokial viem, nevydrzi dlhsie ako par tyzdnov (aj to je asi maximalna hodnota, vacsinou kratsie)

Nickyta

Dakujem pekne. Ale pocula som aj take, a to viackrat, ze to v tele ostava az pol roka. Tak to bolo myslene len na tie tukove tkaniva? Nie krv a plazma??

doubledog

neboj, za 2 mesiace sa to z tela strati, v tukovych tkanivach mozno nejake mikrostopy zostanu, ale z krvi to urcite odide