krče v nohe

Tinuška

Čavenko!
Teraz reklamujú v telke nový liek
"STOP KŔČOM". Reklamu som videla zopárkrát a liek je zložený z troch zložiek
Mg+B6+(ešte niečo neviem však čo presne).
Skús si ho kúpiť, možno pomôže a zaberie.

poznaj21

dobry vecer , ja posielam radu kupte si v lekarni MAGNESIUM SUMIVE ,nema to chybu na krce , ja to vypijem aj v noci a potom spim ,vyskusajte

mjanik

smouky-vyhľadaj akupunktúru a daj si pichnúť ihlu do lýtka,tam je jeden akupunktúrny bod,po jeho napichnutí kŕče zmiznú-odstráni sa chlad, ktorý je tam nahromadený.Dobrý akupunkturista to musí vedieť!

smouky

ja mam tiez taketo probleni ale vzdy len prava noha vecinou v zime mam krce vecet zo spanku ma to zobudi ale na jesen to mavam cez den vtedy richlo dam nohu na zem zabalim do teplej deky a petou tlacim do zeme pomaha to ... lenze ja to mam vtedy ked moja noha citi chlad tento rok ani minuli som ani na kupalisku nebola lebo sabojim co tam spravi moja noha ked vojdem do vody ..tak isto nemozem nosit ani zabky v lete bo ked sioddelim palec od odtatnich automaticky mi prsi zacne vykrucat ... bola som stim u doktorki ale ta ma poslal an ortopediu ta ked sa pozrela na moje nohy vravi mi ze to ste prisli zlemusite ist na cievne .. ale tam som sa este nedostala som zvedava co mi idu oznamit ....

modracik

Chýbajú vám minerály,/Nature-min/ dobré je užívať aj Artic-sea omega 3 mastné kyseliny, na ochranu srdiečka,ciev a i.problémov.Bez vedľajších účinkov.śú čisto prírodné.

kaktuska

Tie krce mavam aj ja hlavne ked mi nachladnu lytka. Neviem ako sa toho zbavit ale ja som sa naucila ten krc eliminovat. ked zacitim ze ide(vacsinou to byva ked omylom v posteli napnem spicku) tak rychlo si sadnem na okraj postele dam nohu na zem a zatlacim dlanami kolmo na koleno. Tym ze mam nohu v uhle 90 stupnov pripadne menej a este tlacim na koleno sa lytko natiahne a zadna krc nenastane. Osobne som zazila pred tym nez som prisla na tuto fintu krce take ze som myslela ze rozkusem podusku a este 2-3 dni po tom som mala stvrdute a bolave lytko. Tak skus aspon toto mna to vzdy usetri poriadnej bolesti.

dolpe

Som tehotná v 30 týždni. Mám aj krčové žily, ktoré si dám po porode odstránit. Mám opuchnuté nohy a v noci som mala nepríjemný krč v lýtku. Teraz je noha opuchnutá a aj ma bolí. Čo mam robiť?

RNG

horcik mozes brat stale, vsetci ho mame pomerne nedostatok strave. Osobne beriem, a hlavne v zime obcas zmes vsetkych mineralov a vitaminov potrebnych na kosti.