Čo mi vlastne je? Borelia, reuma?

Príspevok v téme: Čo mi vlastne je? Borelia, reuma?
zulfizar

Ahojte a vopred ďakujem za všetky príspevky.
Chcela by som poradiť ohľadne môjho zdravotného stavu. Od 19.02.2013 som na PN. (pomerne dlhý čas), ale čo ma najviac trápi, cítim sa skoro stále rovnako.
Moje príznaky:
- teplota 37,00
- bolesť svalov aj na dotyk ale lýtka a svaly na rukách aj bez ohľadu na dotyk
- bolesť kĺbov (na začiatku to boli len kolená a lakte, postupne sa pridávali ramená, zápästie, prsty)..Bolesť je striedavá (iba kolená stále)
- začali mi tŕpnuť prsty
- bolesť chrbtice - stuhnutý krk a pichanie po celom chrbáte (keď sedím hlavne v oblasti krížov)
- schudla som (ale teraz sa snažím pribrať, zatiaľ 2 kilá koláčovou dietou).

Nedokážem dlho stáť a nie to ešte sedieť...väčšinu dňa preležím v posteli (inak ma všetko bolí ešte viac).
Určitý čas som mala problém s krútením hlavy, ale už to našťastie prestalo, rovnako aj krv pri vykonávaní veľkej potreby.

Priebeh "liečby"
Nakoľko to začalo ako bežná chrípka, dostala som ATB 3 dňové (silné, bolo mi z nich na zvracanie), nezabrali, niekedy mám pocit, že už z postele nevstanem, alebo niečo neprejdem, lebo nevládzem a všetko ma bolí. Bolesť začína hneď ako vstanem, niekedy sa budím na to aj v noci.
Potom mi doktorka naordinovala B12, B6 (milgama 15x a hotemin 15x). Hotemin pomohol na pár hodín, ale už mi ho dávať nemôžu. Milgama 0 bodov.
Bola som u neurologičky, hovorila, že možno tá svalová slabosť je kvoli prekonanému vírusu, dala mi aulín (2x1 tabl. denne), žiaľ ten vôbec nezaberá, zistila mi skoliózu, stuhnutú šiju.. Predpísali mi na chrbát rehabky, ale kvoli zlému zdrav. stavu mi ich nemôžu dávať:-)
Bola som na vyšetrení u reumatologičky, čakám na výsledky.

Robili mi krv. testy, všetko OK, nič zvýšené, nič znížené, test ELISA na boreliu negatív.

Skúšala som aj alternatív. medicínu, tam mi jedna uznávaná doktorka povedala, že to je borelia, ktorá je už v nervovom systéme, rovnako aj reuma a oster., ktorá mi zasiahla hlavne kolená (asi preto cítim najväčšiu bolesť tam). Lenže to je alternatívna medicína a konzer. doktori tomu neveria.

Neviem, čo mám robiť, bolesti neprestávajú, tabletky nezaberajú... Snažím sa pátrať, som ochotná ísť na vyšetrenia a platiť z vlastného... ale sama už neviem, kam by som mala ísť...Poraďte mi..