Kandidova diéta a silné hnačky

Príspevok v téme: Kandidova diéta a silné hnačky
lulu66030

Prosím poraďte!
Som 8. deň na candidovej diéte. Doposiaľ prebiehalo všetko v norme. Dnes som začala mať silné hnačky. A sa stupňujú!!! Obávam sa, že sa veľmi dehydrujem. Už som aj dosť schudla. Niekde som čítala, že treba doplniť enzýmy. No tie kým by prišli poštou, tak skončí mi diétny plán.

Prosím o radu:
Prerušiť diétu (čo by bola škoda, keď už som v polovici)?
Alebo nejako zastaviť hnačky?
Ale ako, čím, v súlade s diétou?

Ďakujem pekne za urgentné rady.

lulu66030

Kiki,
postupujem podľa inštrukcií pána RNG, kt. skôr odporúča razantný a nekompromisný prístup ku kandide, t.j.2 týždne a doplnky k tomu. Je to aj z dôvodu, aby si tie hnusoby nevypestovali rezistenciu na pomalší a šetrný prístup.
Pijem roztok citricidalu - odporný a horký (už mi z toho bola horká aj obyčajná voda),vodu a dnes som dopoludnia pridala čierny čaj kvôli ťažkostiam, o kt. som písala. Občas si spravím La Pacho.Po včerajšej katastrofe sa mám dnes omnoho lepšie. A tak zajtra chcem normálne pokračovať.

RNG

Plod ci kojene dieta je napojene na matku tj dostava hromadu zivin, ale aj toxinov cez nu. Tomu sa zialbohu neda zabranit. Da sa to len zmierit znizenim antimikrobiallnych davok, pripade branim eztra enzymov, mikrovlaknin a vody, co tie toxiny odstrania rychlejsie z tela matky.

kiki11

Ahoj. Ja som na tejto diéte mesiac. Mne sa práveže stolica pri tejto diéte upravila. Len ja mäso nejem, takže prevažne papám zeleninu. Diéta ma trvať niekoľko mesiacov (cca 6)
Čo piješ? Ja iba minerálky, bylinkové čaje, čaj lapacho, alebo maté. Probiotiká, GSE.........

lulu66030

Ďakujem ženičky za múdre rady.
Asi to bola Herx reakcia, pretože dopoludnia som nedala žiadne liečivá, popoludní som už nasadila polovičnú dávku doplnkov, veľa som pila a príznaky prestali. Našla som (podľa rady Go Fruit) informácie o symptómoch "die off" pri candide. A sedí to. Príliš rýchlo sa detoxikujem, tak trošku spomalím a potom sa pokúsim ísť ďalej ako predtým. Ale má to aj pozit. stránku - kandidy umierajú! Hnačky boli síce nepríjemné, ale jasným signálom, že tie potvory likvidujem. Veľmi sa teším a som odhodlaná pokračovať.
Držte palce, dík a pekný víkend prajem.

GoFruit

Tak je to potom asi detox ale to jej na isto nikto nepovie. Lulu ved zniz davky a uvidis.
Ebi to nie je vzdy take jednoduche. Nikdy nevies. Napr. ma matka na vyber antibiotika a stopnut kojenie alebo si spravit takuto kuru a detox....
Aj ja sa teraz detoxikujem a kojim a povazujem to za mensie zlo....ale tak syn ma vyse 2 roky to je ine ako 3 mes. babo..

ebi777777

áno syn je kojený a má hnačky od mamičky, ktorá berie tieto veci..
RNG radí znižiť dávku na polovicu

medzi riadkami, pre mňa je to už silná káva, brať niečo také čo sa vylučuje aj do mlieka a potom kojiť, hmm tak toto nie

ebi777777

Dobry den, dakujem pekne za odpoved. Chcela by som sa spytat, ci je mozne ze dietatko ma neprijemnu hnacku posledne dva dni (od kedy berem oregano oil a citricidal). je mozne ze to ma z toho? viem ze aj predtym ked som toto brala (ale v mensich davkach) tak mal syn hnacky ale nie az taketo...co robit v takomto pripade? mam to prestat brat?

nejde preposlať link :(
je to diskusia s RNG