Nadmerne velke brucho

Príspevok v téme: Nadmerne velke brucho
sim ona

Dobry den potrebujem poradit ohladne mojho nadmerneho bruvha. Som fanatik do zdravej vyzivy, jem vela zeleniny... predcasom som dost schudla, az tak ze su mi vidiet rebra a stavce co nie je velmi prijemny pohlad no napriek tomu mam na bruchu uskladneny tuk.. normalne tam mam sunku!! Nechapem to pretoze som vela citala o celkovom chudnuti ale aj tak som robila vela brusakov. Pomozte prosiiim!!!

freedomsk

Tejto diete sa hovori CKD alebo palumbova dieta. Ano je efektiva ale pozor!! na ochorenie obliciek je to zataz na organizmus preto ju treba striedat s inymi druhmi diet :)

kikušíčka

Ja som mala tiež vždy veľké brucho, ale pred nedávnom som držala bielkovinovú diétu a super som schudla. Robila som si taký mix z jedál, ktoré som si sama pripravila a kupovala som si aj hotové jedlá v tomto eshope : www.dieta-shop.com , nakoľko mám takú robotu, že stále cestujem, takže by to bolo dosť nemožné stáť každý deň za sporákom. Na raňajky som mala väčšinou vaječné bielka so šunkou na spôsob hemendex, na obed varené jedlo, ktoré som si len prihriala v mikrovlnke a na večeru hotovú bielkovinovú polievku. Je to dosť drastické, teda v tom, že som jedla len 3-krát denne, ale brucho mi odišlo. Tie jedlá boli fakt chutné, ako keby ani neboli bielkovinové, našla som ich na tejto stránke, sú tuším francúzske: www.bielkovinovadieta.net

freedomsk

Simona ide o to ze ked aj spalis tuk tak ta roztiahnuta koza sa nestihne tak rychlo stiahnut ja som sam schudol nieco cez 40kg a to mam 23 rokov
uz je tomu tak 5 rokov co sa venujem cviceniu a stale to nie je ono cize musis byt trpezliva
To ze si dost schudla hmm a este k tomu rychlo moze byt aj ze to bola skôr hmota ako tuk...bacha na jojo efekt

bozkavatko

skôr si myslim, ze je to chore, pises ze su ti vidiet rebra a stavce, neprehanas to trochu? takto zacina aj anorexia, vsetko strazis az sa to neda vydrzat a stavim sa ze sunku tam nemas zase dve pneumatiky, kolko merias a vazis???

Tama**

Sima105,
ak máš máš 13 rokov a ešte si nedostala menštruáciu, nieje to nič strašné... Ak budeš mať 15 a nebudeš mať menštruáciu s tým sa už treba s niekým poradiť... ešte máš čas..

Sima105

Ahoj. Mám presne ten istý problém ibaže moj je dokonca vážnejši. Všetci mi hovoria že som veľmi chudá a ja si to uvedomujem lebo naozaj som vytrčaju mi rebra ale brucho mam viditelne velke. Snažim sa z neho schudnut, robim brušaky aj drepy cvičim zumbu ale nejde nič dole. Je sice pravda že jedalniček som neupravila. V tom je ten problem. Niekedy mam pocit že mam sklony k anorexiii alebo bulimii. Ak jedalniček upravim znamena to že prestavam jest a po par dnoch nejem nič .... som anorektička. Ak ho neupravym tak sa napcham a mam chut si niečo spravit..... tak som bulimička. Nedokážem takto schudnut. Je to velky problem. Prosím pomožte mi. Mám 13 rokov a ešte nemam menštruaciu. Može to s tym nejaku suvisiet?