Váš názor

Príspevok v téme: Váš názor
nazor

Zaujíma ma vás názor, že čo hovoríte na toto. Ja mám malé prsia, nikdy som si s toho veľký problém nerobila, samozrejme poznámky na ne som dostávala relatívne často, ale vo všetkom ostatnom mi to vyhovovalo.
Počula som veľakrát názor na to, že ženské prsia MUSIA byť veľké, lebo je to znak ženskosti. Tým pádom z toho vyplýva, že aj mužské prirodzenie MUSÍ byť veľké, pretože je to taktiež znak, len mužnosti. A nanešťastie som mala tú skúsenosť, s mojím partnerom, ktorý bol obdarený a teda, nikdy viac, tá bolesť... Čiže sa mi naskytuje otázka, či tie znaky neboli myslené nie ako VEĽKOSŤ ale celkový dojem, tvar. :)
Ako nechápem napr. čo sa mužom páči na ovisnutých prsiach, to sú pomaly každé druhé, ktoré sú väčšie, keď nie hneď, tak za pár rokov. A to teda veľmi estetické nie je a pokiaľ ja viem znak ženskosti je KRÁSA, čiže tu sa to hneď vylučuje.

drspicli

bud v pohode, máš pravdu a nie je pravdou že velké prsia miluju, to plati podla mna dovtedy kym neodkoji dve deti, malé prsia su ovela krajšie a áno mužom sa páčia malé prsia aj mne sa také páčia.načo to len zbytočná zátaž na chrbát, nechápem na čo tie silikony si dávaju, som za opravu rekonštrukciu prs ale nikdy silikony a už vobec nie zvacsovanie,je to blud,takže suhlasim s tebou :)

0vecka

2 chalice moja byvala bola stihla a mala velke prsia. Akoze obcas sa podari.

Ale podla mna je to skor o tom celkovom dojme. Najhorsie co moze byt je obrovsky pupok a ziadne prsia. Ak je zenska stihla tak su male prsia ok. Ak je plnsia tak ovela lepsie vyzeraju velke.

chalice

Nemyslim, lebo co vidavam a poznam stihle baby, tak vsetke maju mensie prsia.
A mozno mas pravdu, ze zle sledujem, no nezameriavam sa tak nane, kedze niesom muz. :D

chalice

Ak chces poznat pravdu, zober papier a pero, chod do mesta a urob anketu s muzmi.Tu sa to nedozvies, tu sa chlapci hanbia nejako vyjadrit svoj nazor aj ked je to tu anonymne.
Moj nazor je ten, ze mensie su lepsie lebo v starsom veku, tak neovisaju ako velke. Co vidim take 50 a viac rocne vykojene zeny, tak vela ich ma ovisnute az po brucho. A este aj ked to brucho maju velke, tak tie prsia len tak na nom sedia. :) Takze ja ako zo zien vravim, ze mesie su dobre, ale muzom sa pacia velke lebo to vidia asi v porne a v casakoch.