Skoncujme s fajčením spoločne

Príspevok v téme: Skoncujme s fajčením spoločne
Liliana1507

Ahojte,
dlho som sa odhodlávala tu napísať, ešte viac sa presvedčiť, že prišiel čas skoncovať s cigaretami. Dnes poctivo začínam hrať boj sama so sebou. Fajčím už skoro 10 rokov po dorátaní 2ročnej prestávky. posledné dva roky však fajčím krabičku denne, niekedy aj viac. Mám len 25 rokov, a preto si myslím, že je najvyšší čas skončím. Najhoršie je, že si uvedomujem, ako mi to škodí. Zhoršili sa mi vlasy, pleť zatiaľ nie, dýchanie je tiež dobré (mám vzťah k športu), avšak mávam závraty, cítim že mi chýbajú vitamíny, pritom sa stravujem super zdravo!!! Potrpím si riadnu dávku zeleniny a ovocia, pijem rybí olej, jem dostatok bielkovín atď..... ale stále to nie je ono. Všetká moja snaha cítiť sa dobre jednoducho padá na tých sprostých cigaretách. Že by som priberala sa vôbec nebojím. Raz som už prestala na dobu dvoch rokov, ani kilo hore. a posledný raz som to skúšala týždeň, dostala som nie zápchu ale rovno hnačky a bolesti brucha, všetko čo som zjedla išlo rýchlo preč.
Dala som si preto pevný záväzok, že sa jej už ani len nedotknem. Budem si odkladať každé tri eurá denne, ktorá som bola ochotná obätovať cigaretám. Už mám aj premyslené čo budem robiť keď príde absťák. Mňa absťáky prepadnú iba vtedy, keď som v robote. Tu sa dokážem neskutočne vytočiť, mám otrasnú prácu, v ktorej málo kedy je vidieť nejaký úsmev na mojej tvári. Zatiaľ s tým nemôžem nič robiť. Rada by som vymenila aj prostredie, verím, že by mi to veľmi pomohlo.

Ak ste niekto, kto potrebuje tiež takýmto spôsobom bojovať a držať sa pri zemi, kľudne píšte. Môžme si spoločne gratulovať ku každému úspešnému dňu a dať veľa sily do tých ďalších. Verím, že keď som to zvládla už jeden krát na tak dlho, tak ma predsa nemôže jedna krabica s bielymi pľuhami ovládať!!!!

Veľa šťastia a rada odpoviem,ak sa potrebuje niekto porozprávať, pretože ja to potrebujem veľmi!