Muži - vadí vám líčenie u žien?

Príspevok v téme: Muži - vadí vám líčenie u žien?
Catherinee

Zaujimal by ma nazor muzov na malovanie zien.
preferujete uplnu prirodzenost? alebo znesiete jemne licenie? do akej miery vam to vadi? co konkretne?

Ja napriklad bez licenia vyzeram uplne hrozne, mam sice prirodzene sumernu tvar ale nevyrazne oci, ale akonahle si dam trocha makeupu, spiralu, ceruzku a linku na oci, tak je to neporovnatelny rozdiel.

Trochu ma to aj trapi, ze mozno nebyt licenia tak jednoducho asi nikoho neuputam takto na pohlad..nezakladam na tom svoju hodnotu, samozrejme, ale neviem tomu neprikladat aspon ciastocny vyznam..

vdaka za nazory..

FamilyCrew

Licenie je pekne na nezavaznu lasku, diskoteky a specialne prilezitosti, ale je potrebne, aby partner vedel, vedla akej tvare sa bude zobudzat a vedla akej tvare bude travit vacsinu svojho kazdodenneho, obycajneho zivota...lebo ak sa zena neustale schovava za make-up a hanbi sa ukazat priatelovi bez neho, potom je to z jej strany akasi slabost a neuprimnost, a v konecnom dosledku moze na to este doplatit, ked si napokon priatel uvedomi, ze bez mejkapu je akosi menej pôvabna. Ale je pravdou, ze mierne upravy ako ocne linky a tak robia zeny krajsimi, to uz vedeli napokon v starom Egypte. Cize asi aj v tomto pripade "plati vsetkeho s mierou":)

hardicky

tak ked niekoho uputavas na vyzor, ci uz namalovany alebo nie, tak je to ine, ako ked niekoho uputas na povahu, osobnost, inteligenciu a ine synonyma.
ked niekoho zaujmes prave tymi nehmatatelnymi kvalitami, bude mu uplne jedno, ci si namalovana alebo nie, pokial samozrejme sa nenamalujes extremne (absolutne prirodzene mu to vadit samozrejme nebude). niet zac.