Tmavé chĺpky nad hornou perou

Príspevok v téme: Tmavé chĺpky nad hornou perou
Katka006

Ahojte! Pred pár mesiacmi som si našla nad hornou perou chlpy. Dosť mám z toho komplexy a včera ma to doslova nahnevalo a oholila som to. Lenže teraz všade na nete čítam, že sa to holiť nemá, že to bude ešte horšie. Som ja ale blbá. Prosím pomôžte mi. Mám si to teraz pravidelne holiť alebo vytrhávať, alebo nanášať depilačný krém? :-(

pe84

tak ak nechces ist ku kozmeticke, tak si to depiluj sama - treba to odstranovat aj s k orienkom, nie to holit a chlpky tak este posilnovat... v dorgerii dostat take voskove pasiky a to zvladnes aj sama, predtym aj potom si to nezabudni niecim dezinfikovat, napr. detolom, aby sa ti to nezapalilo a budes chodit s vyrazkami, namiesto chlpkov, drzim palce :)

Lapry

Ahoj skus si to vytrhat domacou cukrovou depilaciou :) Trhanim sa ich zbavis na cca mesiac a za kazdym trhanim budu slabsie a slabsie, tiez mozu prestat uplne rast :D na YT si pozri video ako s cukrovou pastou narabat.

odzenykzene.blog.cz

Katka006

Lenže nechcem ísť ku kozmetičke, to nemám za potreby. Ked si to chcem sama, tak čo bude najlepšie? Vytrhávať si to, či krém?

Fjvcmnnl

V žiadnom prípade to uz nehol! Teraz ti vyrastú o niečo silnejšie, urcite to treba depilovat, ale predpokladám ze by ti to asi velmi nešlo tak ked ti to vyraste tak sa objednaj ku kozmetičke a ona ti to za 2-3e spraví :)