Ach je mi z toho zle

Príspevok v téme: Ach je mi z toho zle
pompeje

S priatelom som vyse 4r...necitim uz lasku od neho ako predtym .Rad pozera po zenach,pochvali pekne zeny.Mne malokedy zlozi lichotku.Ma v pc kopec porna,casto ignoruje veci co su pre mna dolezite.Ako mu mam dohovorit co ma na nom sere?je si az priliz isty ze som jeho.Uz sa mi hnusia jeho pristupy ,prosim ludia co vy n to?

dobrarada345

preco stracas cas s takym pripadom? nehnevaj sa ale ty si vobec samu seba nevazis! zamysli s anad sebou - oplati sa ti s nim byt? co ak nahodou splodite dieta - chces aby malo takeho otca? ako si rpedstavujes spolocne chvile, byvanie? nehanbis sa za neho este stale? rozid sa s nim podla mna neolutujes. Existuju aj lepsi muzi urcite aj pre teba :-)

Maoam

no, mas dve moznosti, teda mozno aj viac, mna napadli dve - bud sa uplne stiahnes a zacnes naplno zit svoj zivot akoby si bola bez neho a na neho kasli a ignoruj dlhodobo - a chlapec sa spamäta

ALEBO si to obkukaj este nejaky cas a ked sa nic nezmeni, tak kasli na to a bal kufre

Nina.

Normálne otvorene a úprimne mu povedz ako to cítiš - na to nieje žiadna poučka. A ak ani potom nezmení svoj prístup k tebe asi potom nemá význam to s ním naďalej ťahať.