Čo si vy muži myslíte o našej menštruácii?

RNG

Inac to je v teme zenske ochorenia, ale menstruacia je normalny jav, nie choroba. Len vykolajene hormonalne hladiny z toho narobia chorobu.

RNG

Nuz tie, co maju neprijemne a bolestive menstruacie a PMS by si to mali zmiernovat roznymi prirodnymi doplnkami, napr yam, pupalkovy olej, damiana, black cohosh alebo aj adaptogenom, Dong Quai.
Nemyslin si , ze je potrebne trpiet ani im, ani ich manzelom a okoliu, ked nam priroda dava dostatok neskodnych latok, co na to pomahaju.

araganoil

Nie kazda zena je podrazdena su aj take co su slabo hormonalne vybavene maju slabe kramy a aj sex len raz za dva tyzdne.malo im treba

karolinka122

a aky budu mat uzitok pre teba a inych muzske nazory na zensku menstruaciu a co si o nej myslia? akoze ked negativnu, das si vyoperovat maternicu, aby si ju uz nemala ? je to priroda, raz je to tak, tak to ma byt a nemy zmysel o tom diskutovat. zasnem nad primitivnostou niektorych prispievatelov, musia sa ooohromne nudit.

Milankoko

ze to nieje pre vas nic prijemne ako ani pre nas
ze si to musite odtrpiet kazdy mesiac niekolko dni
ze mate mnohokrat pritom bolesti
ze je to nutna sucast vasho zivota ktorej sa zbavite az v 50roku zivota priblizne
ze vtedy nehodno do vas zasuvat a lizat vam ju lebo niesme drakulovia a krvicka nam nechuti ;DDD
ze to z vas robi zenu ;)

redka

Myslia si, ze pms trva dva tyzdne pred a dva tyzdne po zacati menzesu :D kamos sa vyjadril, ze zena je normalna len jeden tyzden v mesiaci :D