Je to v poriadku?

Príspevok v téme: Je to v poriadku?
odzyvka

Ahojte, je v poriadku ak mi neustale hra v hlave hudba? Nie len znama ale hlavne vymyslena, vymyslene melodie, hra klaviru, spev, spajaju sa mi rozne tony a mixuje sa mi to tam vsetko, stale dookola to v hlave pocuvam, hlavne ked som v depresii to dost intenzivne pocujem v hlave az taku strasne pochmurnu, temnu hudbu.

5.5 elsa

musíš to povedať tomu psychiatrovi,zatiaľ cez víkend sa zdržuj pri rodine,čítaj nejaké knihy,máte doma nejaké spoločenské hry?kľudne aj karty,cez ten víkend by si mala také niečo robiť pokiaľ pôjdeš tomu psychiatrovi,,,,,z čoho máš tie depresie?

5.5 elsa

odzyvka nie, nie je to normálne,pri depresii čo píšeš by to malo byť normálne,ale zasa tá pochmúrna-temná hudba neznačí nič dobré choď k psychiatrovi asi aj nejakého máš ak nie tak nájdi a povedz mu to čo píšeš tu,nie je to sranda,dúfam že nemáš nejaké samovražedné myšlienky?,alebo niečo podobné,zdržuj sa v blízkosti rodiny a rob niečo napr.čítaj nejakú knihu nejakú zábavnú,v pondelok choď k tomu psychiatrovi držím palce :)

odzyvka

Takze to nie je normalne? Ci?

atra ja ani neviem, len som sa teraz tak nad tym zamyslela lebo mam depku a vtedy mi to dost intenzivne v hlave hra taka strasne depresivna hudba, mozno len ked sa chcem na nieco sustredit tak ma to rusi, ja neviem... inak trpim depresiami a liecim sa nan... a co tam bolo este napisane v tej knihe?

atra

Ahoj, myslím, že to nie je v poriadku, dosť ma zaujíma psychológia a čítala som knihu "Muž ktorý si mýlil manželku s klobúkom", je to kniha o psychických poruchách a jedna kapitola je tam venovaná aj takémuto problému, ako máš ty.Aj ťa to obťažuje?