Je tam ešte šanca

Príspevok v téme: Je tam ešte šanca
Spap5

Ahojte mám 19 rokov mal som istú babu s ktorou som mal taký vzťah nevzťah poznali sme sa dlho aj keď sme sa určitú dobu nevideli. Ide mi len o to že sme už spolu spali aj sme viac menej niečo mali ale ja som to pokašlal. Nebol som jej neverný len som sa správal zle. Bol som často urazený bezdôvodne sem tam som si robil srandu s jej nejakého kamaráta, ktorý ju volal k sebe spať tým že som jej vravel že nech ide a potom som ho často aj spomínal a jej to bolo nepríjemné len ja som to nechápal. Až keď som ju viac menej stratil tým že sa už somnou nebavila som si uvedomil čo som urobil. Dlho som to napravoval aj mi odpustila a chvíľku to šlo ale potom už sa znova somnou nebavila keď som ale už nič zlého nespravil len to asi tak necítila. Snažil som sa s ňou o tom porozprávať a rozumiem že ona to nechcela až keď ju prehovorili kamaráti sme sa porozprávali. Hovorila mi že sa nevie do toho vcítiť a nevidí to na vzťah keď som sa tak choval povedala mi že ju to časom unavovalo. Mňa to hrozne mrzelo keďže som si to uvedomoval že som chyby robil. Jej dobrá kamarátka hovorí že som nespravil až tak hrozné veci ale tak každý to zoberie inak. Moja otázka spočíva v tom či to babu nakopne keď sa k nej budem správať už presne ako sa mám aj som chcel, či keď začnem byť gentlemenom a ústretoví či tým ukážem že som sa zmenil respektíve že toto som ja a vtedy som len nerozmýšlal hlavou a srdcom. Ďakujem predom

_meno

Ahoj Spap5

Byt dobry je vola ist / vracat sa na cestu dobra :)

Ked spravis niekomu zle - je to akoby si do neho zabil klines. Ked to odcinis - je to akoby si vytiehol z neho ten klinec, ale v nom vkuse zostava ta rana po klinci.

To ze si jej poublizoval v nej aj v tebe zostane navzdy. Nastastie nezijeme v minulosti, ona je nam studnica poznania.

Zivot kazdeho jedinca je jeho tvorba a volba - ak si zvolis byt slusny - volis si slusny zivot. To rozhodnutie je na tebe :)

Ak citis ze ju mas rad je to preto, lebo to tak ma byt :) Vsetko je tak ako ma byt / ako sme si zvolili. Aj negativne skusenosti ti priniesli poznania temnej stranky :)

Dobre robis co robis Spap5, drzim ti palce ! :)

Nina.

Takéto motanice a riešenie toho, kto čo povedal a ako presne to myslel a neschopnosť si spolu sadnúť a normálne dospelo si vydiskutovať veci na rovinu medzi štyrmi očami hneď na začiatku nie sú teda rozhodne perspektívne a svedčí to len o nezrelosti a nepripravenosti na vzťah u oboch zúčastnených.