Argumentácia prsníkov

Príspevok v téme: Argumentácia prsníkov
Dominicka_

Ahojte,
chcem si dať zväčšiť prsia, ale neviem sa rozhodnut pre kliniku. Je mi jedno v ktorej časti slovenska bude, hlavne nech sú tam skúsení a skvelí lekári. Máte niekto osobne skúsenosti ? Bola by som rada keby prispejete do tejto témy, kde ste boli na klinike, u akého lekára a koľko vás to celé vyšlo. Zaujima má aj koľko potom ste nemohli nastúpiť naspäť do práce.
Tých kliník je strašne veľa na Slovensku a ja sa neviem v tom zorientovať. Ďakujem za odpovede

Marosko-n

Ak mám hladiť umelinou vypchaté prsia , tak si rovno kúpiť umelú nafúknutú Anču a aspoň nebude rozmaznaná !
Ani sa nebudem musieť pretvarovať !

Ibaja558

aj chlapi by uz konecne mali nieco zo sebou robit lebo neskutocne tucneju na bruchach ti nasi slovaci... kiez by sa namiesto toho vysmievania sa zenam ktore sa o seba staraju tiez zabehli obcas do fitka .

rusmarkar

augmentácia nie argumentácia - si trápna,
ja neviem čo všetky riešite
- umelé prsia
- predĺžené vlasy
- nafúknuté pery
- umelé nechty
- umelé mihalnice
našlo by sa viac ...
Chudáci chlapy :)

Jana34

A čo je lepšie než splnit si svoje sny? Dnes vedia lekari spravit doslova zazraky. Dominika urcite do toho chod. Ja som bola v mediklinike v BA ale na zmenseni prs lebo som sa cely zivot trapila pre svoje katastrofalne velke ovisnute prsia . Lekari super pristup uzasny vrelo odporucam . Urcite si vezmi dovolenku cely tyzden lebo to budes citit. 2 mesiace nemozes sportovat a v ziadnom pripade dvihat/ nosit tazke veci! 8tyznov budes nosit specialnu pooperacnu podprsenku . Ja som po zakroku uplne ina zena konecne nemam komplexy. Je to ako ked ta roky nieco trapi a za hodinku operacie mas po vsetkom trapeni :)