Suche a zaroven mastne vlasy.............

miroslavaa

RE : meili : Aj ja mám ten istý problém,končeky mám suché a pri korienkoch mastné vlasy,preto ma to zaujalo...Chcela by som vedieť ako sa volá ten prášok čo používaš. Dík ;o)

meili

Ak si ich musis umyvat kazdy den, myslim ze take intenzivne kefovanie v tvojom pripade bude mat uplne iny ucinok a vlasy sa ti zamastia okamzite. Na tvojom mieste by som si kupila nejaky kvalitny sampon na mastne vlasy a koncekom venovala starostlivost za sucha, bud nejakym nezmyvatelnym kondicionerom, alebo aj tym, co sa zmyva, ale ty ho nanesies na suche vlasy male mnozstvo tak, aby sa stratil. Hovorim z vlastnej skusenosti, tiez mam vlasy od korienkov skor mastne a suche konceky. Este sa mi na vlasy osvedcila jedna metoda a ak si blondinka, tak to dost funguje. Existuje cosi, co sa vola suchy sampon. Ja mam skusenost taku, ze ked mam cerstvo umyte vlasy, tak korienky su samozrejme ok, ale konce strasne suche a vybusne. No na druhy den je to s koncekmi super, ale pre zmenu sa mi zamasti vrch. Na to je prave dobry ten suchy sampon, co je prasok, ktory si nanesies ku korienkom a rukami vmasirujes, pripadne vytrasies uterakom. Perfektne to odsaje mastnotu a vlasy vydrzia este minimalne den. Takze namiesto kazdodenneho umyvania kvoli mastnym korienkom ich umyvam kazdy treti, a potom mam vlasy rovnomerne.

chobotnica

Neviem si veľmi dobre predstaviť tú kombináciu čo píšeš, ale ak máš korienky mastné a končeky suché, tak Ti pomôže tkz. kefovanie vlasov. Zožen si kefu s čo najjemnejšími štetinami a čo najhustejšími (hoc aj pre batoľatá) a každý večer 100-krát prekefovať, tak sa Ti živiny od korienka dostanú ku končekom. Ak máš iný typ vlasov, tak neviem poradiť.

slanka

Myslim,ze garnier mal na tento problem nejake specialne pripravky aj vlasovu masku,skus sa po tom niekde v drogerii pozriet.