NEDOVERA

nashira

Myslim ze sa nachadzas v kolotoci nedovery ktora ta zvazuje a ovlada.Vybrala si si a mas priatela ktory ma v zozname aj ine zeny.Zalezi na type a ak si to tak nechcela alebo to nedokazes tolerovat odporucam rozchod...alebo druhe riesenie psychologa.Ludia su rozny su introverti a ich opak niekomu staci ze komunikuje len s tym najblizsim..rodinou..a niekto potrebuje toho viac.Podla mna niesi chora len si potrebujes uprata v hlavicke a ujasnit si co chces.

karla

Tak ten rozdiel je značný, ale môže to byť v pohode, ak ho nebudeš terorizovať. Choď k psychológovi, nie je to žiadna hamba a môže ti pomôcť.

drnda

prisli mi tie vypisi.volala som na kazde to cislo a par z nich mi zodvihla zenska. Povedal mi,ze to su kamaratky,ale neviem. Spravila som mu sceny koli tomu. Mam navstivit odborneho lekara? Nie som chora? jeho moje vypisi netrapia a ani si ich nechce dat spravit. Preco? Medzi nami je dvanast rocny vekovy rozdiel.

karla

Tie výpisy sú úplne o ničom. Keď zistíš, že telefonoval s nejakou ženskou, to mu urobíš scénu? On nesmie s nikým telefonovať? Mám kolegyňu, ktorej to robí muž. Je to pre ňu strašne ponižujúce, má z toho migrény a je veľmi nešťastná. Je vydatá a má 2 malé deti, preto to znáša. Skús nemyslieť na to kde je tvoj priateľ a čo tam robí a užívaj si s ním čas keď ste spolu. Aký je medzi vami vekový rozdiel?

drnda

nam nevadi,ze je medzi nami velky vekovy rozdiel,aspon mne nie,len sa bojim,ze ma raz opusti koli daakej mladej pipke. vzdy som mala mladsieho partnera,teda skoro vzdy,ale nie az o tolko. Lubim ho ale neviem preco mu to robim,asi naozaj potrebujem lekarsku pomoc.ma somnou velku trpezlivost a ja tak strasne by som chcela byt konecne normalna. Myslis si,ze to je psychicky problem??? Teraz aj lutujem,ze som si dala spravit tie vypisi. Co oko nevidi,srdce neboli.

karla

Žiarlivosť liečia psychológovia, ale neviem aké majú úspechy. V tomto ti nepomôže nikto, ty si všetko uvedomuješ, ale nevieš s tým nič robiť. Nájdi si seberovného priateľa, možno potom nebudeš mať takého stavy.

drnda

karla,ano hnevalo by ma keby ma kontroloval,podozrieval,neveril mi.....ale nedokazem s tym nic robit.Som uz taka. Ako sa da liecit ziarlivost???? Uz nespadam do tej kategorie,ale on ano. Je odomna ovela mladsi. Bojim sa,ze tam bude mat daake cisla s ktorych sa mi ozve zena. Bojim sa aj toho,ze ma opusti koli mladsej. asi preto mu robim take sceny.

karla

Teba by neurážalo, keby ti on kontroloval telefóny? Nebudeš tam mať ani texty SMS, a ani mená ktorým volal, budú tam len tele. čísla. Potom ti prajem peknú zábavu a dobre vysoký účet za telefón, keď budeš tie čísla overovať. Ja sa mu čudujem, že to s tebou neskončí. Vraj žiarlivosť sa dá liečiť, ale len do 30 roku veku. Tak ak ešte do toho spadáš, odporúčam ti to.

drnda

nechcem ho stratit,len sa onho veeelmi bojim,ale malo kedy mu to hovorim. Povedal mi,ze s tymi vypismi som ho nahnevala a ze nema co tajit,ale hneva ho,ze mu neverim. Som asi divna.