Zápal vo vagíne?

Príspevok v téme: Zápal vo vagíne?
tatjana

ahojte, už 2 deň ma tam dole veľmi reže a je okolo červené. Som sa kúpala vo vode s relaxačnou soľou a od vtedy. Beriem aj silné ATB a menšturácia mi už týždeň mešká. Tak teraz neviem z čoho to reže, používam aj intímky, tak neviem či sa mi to nezaparilo. Pomôžete mi,čo na to dať?

deee

Keby to bolo take jednoduche. AJ ja mam problemy, ked doberiem ATB a ked som to povedala svojej obvodnej, ked mi ich predpisovala, tak povedala, ze to mi ona nemoze predpisat, ze musim ist ku gynekologicke, ktora ordinuje 30 km odo mna a s vysokymi teplotami a zapalom priedusiek som nemala sancu sa tam dostat. Okrem toho ona ordinuje len jeden den v tyzdni a treba sa k nej objednat aj dva mesiace dopredu.

vierka

A ešte teraz ma napadlo,že dočasnú úľavu ti prinesie čistý biely jogurt.Dáš si ho na vložku a priložíš.

vierka

Ak nepôjdeš k lekárovi,bude to len horšie,je to z antibiotík.Samo to neprejde.Je to normálna reakcia na ATB.,a odporúčam ti pri budúcom užívani ATB hneď začať so súčasným liečením preventívne zápalu pošvy z ATB.Myslím,že ti ich lekár/ka v pohode predpíše,keď povieš,že máš taký problém pri ATB.

usiko

skus candibene alebo kanesten krem, ak nepomoze, tak gynekolog, inac ti to prerastie do chronickzch zapalov.......menzes meska kvoli antibiotikam a scervenanie je mozno reakcia na tu sol...uz ju nepouzivaj...