bolest v hrdle

ppppp

Ta bolest sa mi vratila ale teraz je to uplne ine, a trva to..pozor..3 mesiace!!! je iba pri prehltani a je iba na jednom a tom istom mieste na lavo, s mensimi prestavkami to boli stale raz menej raz viac raz je to taka bolest raz je to skor take rezanie, mam pocit takej hrce v krku niekedy mam pocit ze sa to dokonca hybe:D..Penicilin ani take sprostosti na bolest hrdla ako strepsils nezaberaju hoci je pravda ze ten penicilin som zanedbaval teraz idem na krcne kedze sa mi to stale vracia ale cloveku uz napadne cokolvek pri tak dlhej bolesti..nemate podobne skusenosti?

monika007

Zkus si koupit kordyceps.Je to přírodní antibiotikum.Je to v kapslích.Pokud tě to bolí moc,tak ho vysyp do půl sklenky vody,vykloktej to a spolkni.Je to super věc.Snižuje to i horečku a zvyšuje imunitu.Mrkni na www.bady.cz Vše si tam o tom přečteš a můžou ti to i poslat na Slovensko.Platit můžeš ve slovenských korunách.

polio

Uz zase ma boli hrdlo je to taka ista bolest hoci sa zda byt uz mensia pokial som bral tabletky co mi predpisala doktorka bolo dobre ale teraz sa to opat vratilo co to moze byt?

polio

Uz som bol u doktorky a ona mi predpisala neake tabletky.Je mozne aby si doktorka nevsimla ze mam nador v hrdle alebo na hrtane?(To m len tak napadlo). Ono ma to boli hlavne ked preglgnem

eviak

bud mas len hrcku na mandli a ono to prejde aj samo so zapalom hrdla. ale mne takto naposledy bolo po prehyrenej noci. dost som vracala :( :) a dalsie 3 dni som mala neprijemny pocit akoby sa mi v hrdle zasekla tabletka

morca

No mna ked naposledy bolelo hrdlo a nieco som tam mala co ma tlacilo a neslo prehltnut som myslela,ze hlieny.ale kdeze.vasia gulicka hnisu to bola.ale mala som aj zvacsene mandle a uzliny,ono to bola infekcna mononukleoza :) a bacha,hrdlo mi zdnuka rezali a vsetko to bolo citit.bola som pri vedomi :)