Možem ísť do solárka ked berem antibiotika?

KiKa995

mam presne rovnaku skusenost ako "hila", dnes som bola v solariu, nikdy som neverila tomu ze daco sa moze stat, beriem antibiotika posledny den, po 7 minutach som si musela cupnut ( bola som v stojacom) krutila sa mi hlava, bolo mi na odpadnutie, zacala som citit ze daco eni dobre a tiez som doslova vypadla odtial s tym ze som sa na zemi este aj obliekala lebo mi bolo tak zle,, neviem ci je to sposobene prave atb ale nikdy sa mi to nestalo, toto bolo prvy krat a presne v case kedy ich mam..tak mozno natom daco bude ( v pribalovom letaku nic nepisali) ..ale aj tak.. radsej doliecit a potom sa skraslovat :)

Smilik31

Baby, ja som bola predvcerom v solarku, uplne som zabudla, ze berem antibiotika... V ten vecer som dobrala posledne antibiotikum a vcera poobede som sa zacala vyhadzovat, v noci sa to zhorsilo a rano som letela k lekarke n inekciu lebo sa mi uz zle dychalo. Teraz doma cakam, ze mi to prejde, ak nie, musim ist do nemocnice. Takze si to dobre rozmyslite.

Júliaaa

Tam nekdo napisal ze aj ked bereme ant. aj antikoncepciu. Ja antinu beru uz dva mesiace a do solarka chodim a specena nejsem. Musite vedet kolik minut si dat aby jste se pomalu a dobre opalovali :) . Jinak ted beru uz tyden antib. a zacinam blednout spatky, asi na to solarko zajdu ale jenom tak na 6 minut radsi. Skusim to co to udela.

lioness_01

baby a vy ste tu kompletne blbé ??? na čo idete do solárka keď beriete ATB ? to ste málo choré, alebo čo ?

majkaaa

Ja som chodila do solaria aj keď som brala antibiotika a nič mi nebolo ani točenia hlavy ani vyražky, proste v pohode ako inokedy.

hila

ahojte baby. dnes som bola v solárku na 8 minút, beriem antibiotiká a po šiestich minútach som musela doslova vyskočiť, tak sa mi krútila hlava. NIKDY do solária keď beriete ANTIBIOTIKÁ!

turiatko

Pekny denn..kedze je plesova sezona a kazdy chce vyzerat dobre aj s opalenym vzhladom..navstivila som aj ja solarko,aj ked som bola uz viac krat,nenapadlo ma,ze ked beriem antibiotika,vtedy by sa nemalo opalovat..v tej chvili mi to ani nenapadlo no a vysledok?Som taka specena,ze som ani spat nemohla.Tak Tí co sa chcete opalovat,nikdy nie ked beriete antibiotika a aj antikoncepciu..

lenkaaa1aaa

no ja sa tiez chcem spytat ak mam antibiotika na 3 dni a zacala som ich brat vcera s toho vypiliva ze som si zobrala len jednu tabletku...bude ma to ten isty ucinok...alebo ich nemam este tak v tele a kludne mozem ist???