Dojčenie,Homeopatikum na zvýšenie tvorby MM

mirka ff

jablonka ja som po kazdom papani odstiekala aj dve deci mlieka ,len preco bolo priesvitne,prirovnala by som to ako ked oplachnes skleny pohar od mlieka.rada by som toto druhe kojila dlhsie.poznas nieco aj na hustotu alebo kvalitu mat.mlieka

RNG

Na homeopatika mam negativne nazory(znovuvytiahnute a oprasene nevedecke zalezitosti z minulosti)
Ale co sa tyka roznych potravin a doplnkov, enzymi pomozu travit jedlo a to sa odrazi na kvalite mlieka, doplnok mineralov a rybacich olejov matke dava dietatu potrebne bez vyrabovania kostry a nervoveho sytemu matky a na podporu laktacie a cistenie mliecnych zliaz od usadenych tukov, ktore spomaluju tok mlieka je treba brat obcas Lecitin, 1 az 2 krat tyzdenne polievkovu lyzicu cisteho sucheho granulatu.
Inac je to material pomahajuci vyvoju mozgu dietata, podobne ako aj EPA a hlavne DHA, zlozky rybacieho oleja, oboje omega 3 kyseliny potrebne na vyvoj mozgu a nervovej sustavy dietata.

Samozrejme extra voda je dolezita pre extra travenie a vyrobu mlieka.

jablonka

to si odstriekavala, ze to vies? lebo zo zaciatku je vzdy take vodove, hovori sa tomu predne mlieko. ked pije dieta dlhsie, uz ma viac tukove.
ja som uz pisala, prve dieta som so svojou utlou postavou dojcila takmer tri roky, teraz dcerku dojcim uz osmy mesiac. a este snad nekoncime.
pytaj sa, co chces vediet. snad ti to tentoraz pojde.
drzim prsty.

mirka ff

ja cakam v maji druhe dieta a prvu dceru som kojila tri tyzdne,co sa mi zda byt velmi malo.ja som mala uplne priesvitne mlieko,dcera mala zelenu stolicu tak som ju odstavila.ale kde som urobila chybu ked som mala take priesvitne mlieko.stretli ste sa s tym niektora??

lenca

pokial si prvorodicka alebo este planujes deti, tak to homeopatikum neodporucam. Vyskytli sa pripady, ze zeny, ktore ho uzivali, sice mali vela mlieka -ale ked mali dalsie dieta, tak uz mlieka nebolo :-(

jablonka

ano, ricinus communis 5 CH, ale hlavne fenyklovy caj.
dolezity je vsak dostatocny prijem tekutin.
teraba vediet, ze napr. mata pieporna brzdi tvorbu mlieka a preto ju treba radsej vynechat.
tiez je dobre pri dojceni riadit sa potrebami dietatka, nepozerat na hodiny a na casove odstupy. ak dieta chce pit, treba ho prilozit k prsniku.
ja vazim cca 47 kg a nikto by nebol povedal, ze budem dojcit - vydrzala som takmer tri roky.
mimochodom, to homeopatikum som nikdy neuzivala, takze nemam to overene.
a polievky nikdy nejem. tekutiny sa daju prijimat aj v inej forme.
drzim prsty.

alenka s laurou

Ak môžem poradiť, to homeopatikum je Ricinus communis 5 /to číslo je dôležité, lebo iné čísla tvorbu mlieka zastavujú/. Mne zabralo po pár dňoch. Ale dôležitý je príjem tekutín aspoň 2,5 až 3 litre denne, inak nie je šanca na tvorbu mlieka. Aj tie čaje na kojenie a anízový čaj sú výborné. K tomu správna výživa a nevzdávať sa! Veľa šťastia a zdravia!

miaa

na tvorbu mlieka sú výborne čaje kt.ti poradia v lekárni a taktiež strava,odsávanie a záleži ako si babatko naučís.