Vysoky pulz

Meggi 53

Tiez sa trapim s vyssim tepom niekedy tak do 90 - stalo sa aj 110 a raz 130 a skor nizsim tlakom. Zaujimave, ze to vacsinou mavam vecer, v noci a nad ranom. Staci ze vstanem, pochodim a tep klesne a po case znova. Obcas sa stane, ze sa vylakam z toho tepu a trva problem dlhsie. Pred pol rokom mi zistili slabu nedomykavost trojcipej chlopne. Ale, bolo mi povedane, ze to nic nie je. Skoro kazdy lekar internista vam urobi EKG da hned liek s dovetkom - uzivanie na dozivotie. A nezaujima ho pricina. Lieci dosledok. Maximalne to , co moze vycitat z krvi. Je velky problem dostat sa ku kardiologovi, ktorý by postupne vylucil mozne priciny.
S takym nezaujmom lekarov sa stretavam casto, som pre nich iba pripisane body. ALE VŠETKA ČESŤ VÝNIMKÁM- stalo sa obcas, ze sa lekar zaujimal, dokonca aj vysvetlil.

Alllex

Caute mam 26 rokov a bol som v nemocnici pravdielne mi merali
talk,pulz a neviem aky som mal myslim hodnotu ale mal som zvyseny
pulz a talk som mal idealny beriem lieky sobycor moze aj kava zvysovat pulz ?? niekedy si dam aj 4 salky venoval som aj fitness a kulturistike tak je to mozny dosledok caute

Jax

Môže to byť napríklad zo stresu, od chrbtice, ale môžu byť za tým aj problémy so srdcom, preto odporúčam navštíviť lekára - internistu.

macc

Ak máte vysoký pulz je dobré si schladiť zápästia, väzy aj nohy. Piť viac vody, najlepšie čistej. Mne to osobne pomáha.

mirec sdkfsn

ja som mával pulz vždy tak 60-65 ale v poslednej dobe sa mi zvýšil na 80-90 a neviem kvoli tomu dobre spávat...chcel sa len spýtat ci sa mám niečoho obávat...cez deň som dost vyťažený a nespávam príliš veľa....absolvoval som aj vela vyšetrení ako je EKG holter Tlakový holter ale tam povedali ze to je všetko v pohode jediné čo mi zistili bol tetanov syndróm...je možne ze to má nejake dočinenie stým ??

Emilka

Ja mam stale dobry tlak,z ničoho nič mi srdce rozbuši ,a mam vysoky pulz.Je mi tažko na hrudniku,lekarka povedala že to nič nie je.Pulz mam stale 90-103..dakujem ..

777aterg

Dobrý deň,v poslednom čase sa mi z ničoho nič zvýši pulz, a zaleje ma také horúce teplo na hrudi.Už som absolvovala kopec vyšetrení, všetko mám v poriadku ( krv, EKG, štítnu žľazu...)Som športovkyňa, nikdy som nič vážne nemala a ani v rodine sa nič vážne nevyskytuje.Každý lekár mi povie, že je to zo stresu, nervozity....ale môj životný štýl sa nezmenil.Chodím do práce, mám rodinu a špotrujem.Nefajčím, len 2 krát denne pijem kávu.Mne sa ale nezdá, že sa všetko zvaľuje na stres.....Môže byť aj iná príčina tohto môjho problému? Internistka mi predpísala Xanax a Nebilet....ale ja žiadne výrazné zlepšenie nepociťujem.....Ďakujem

zabkafarba

Ahoj ľudia,tak ja vam teda nieco poviem,nie je to žiadna sranda.Nechcem nikoho strašiť,ale moja maminka sa liečila na vysoky tlak a slaby pulz. Teraz ma rakovinu hrubeho čreva a zrazu ma nizky tlak a pulz okolo 120 až 190. Takže to fakt nie je sranda, určite treba navštiviť lekara aj ked nie vždy je to riešenie. Vlastna skúsenosť. Niekedy treba využiť všetky možnosti, trebárs aj bylinky a pod. Prajem vam vela sil a odhodlanie navštiviť toho lekara. Z.