Pre tie čo sa boja,že sú tehotné...

Príspevok v téme: Pre tie čo sa boja,že sú tehotné...
juva

Prosím vás,dievčatá,ak zakladáte také témy kde píšete,že sa do vás nevystriekal a mal kondón a k tomu beriete HAK a pýtate sa či je možné že ste tehotné,tak píšte aspoň hneď názov témy:Som tehotná?A nie nejak neurčito..Lebo to potom zbytočne otváram a zbytočne potom nervy chytám nad niekorými -násť ročnými babami..Vopred ďakujem..

katkakačka

juva nič si z toho nerob lebo aj minule tu nejaka násť ročká písala že ho vyfajčila a pýtala sa či môže ostať tehotná...po prvé nech to take deti nerobia ak nevedia čo dalej a ako po tom a ake sú následky a po druhe je to čo si ty napísal(a) takže treba to z nadhľadom brať a zasmiať sa nad tým.....

ricinka

to tu uz fakt 99% je tupych?uz sory su vynimky ale ako moze niekto napisat ci je tehotna ked má HAk kondom a ... nemam slov...DETI...inac juva good nápad ;)

juva

Vladiik,ak si kúpiš viac testov,tak si budeš viac istý..Alebo ani nemusíš,stačí ak behneš ku gynekológovi..Teda ty nie,keďže si chlap..:)

nikavero

jj,presne tak, ja sice tiez patrim este medzi nastrocne,i ked uz len chvilku, ale take somariny neriesim. jedinykrat ked som takto hlupo stresovala,som isla do lekarne, kupila test, zistila ze tehotna nie som a bolo. to by ste mali vsetky urobit!!! lebo stat sa moze hocico a tieto "rady" vas len vystresuju