streptokok

Príspevok v téme: streptokok
agaven

Mam sedem ročnu dcéru cez leto mala streptokoka v nose helikobaktera v krku až štvrté antibiot jej zabrali pol roka bolo jej dobre a v septemb. bola zaočkovaná na pneumokoka oktob.nebola chorá a od novembra to začalo nádch kašel dvoje antibiot. vercef.augment. aj do nosa mala dva pynosol dobrala využivala všetko a trošku sa to zlepšilo na par dní a znova sa to vracia nádcha začína tečuce biele až zelené dostala vercef, vratilo sa to ešte horšie dostala augment a teraz ma to isté ako mam vyliečit dieta po opakovan. streptok.okrem antibiot. Lekarka povedala že ked bola očkovaná na pneumokoka tak po vytere nemusi mat zase ten istý bacil streptokoka ake vyter bol zase streptokok prosim o radu nos jej vztieram Tee atre oil a troška sa to zlepšilo ale na kašel už tolko pojedla fenistil nasivin stodal ... Dakujem za radu . Aj ak je nejaka mamička a má podob.problem a niečo pomohlo jej dietatku porad mi prosim skušala som homeopat. ale nič nepomohlo aj imunnoglukan ale ma dobrý imunitný systém na alergolog. nič nanašla doktorka dávam jej celaskon b komplex echinaceu sirup občas aj čaj echinac. striedam s čajom roibosom . Dakujem

nicola 295

Dobrý deň ja mam 18 rokov a asi od 9 rokov čo som bola na operacii kolena ma poslali na krčne tam mi zistili že mam streptokoka davali mi lieky ale nic nezaberalo...teraz po tolkych rokov stale fukam nos asi 15krat do dňa či je leto zima jar jeseň porste stale.a z nosa ked vyfukam len biele a v tom su stale akokeby mini daždovky nevie mi niekto poradi čo stim?...kam by som mala ist?dakujem vo pred za radu..:-)

sarika8322

agven,
ja mám 4 r.dcéru a je zaočkovaná prevenarom a aj pneumo 23. Aj napriek tomu sme 1rok mali v nose streptokoka, nevedeli sme sa ho nijako zbavit. Počas roka brala min.6 druhova ATB.Rozhodla som sa, že vyskúšam preplachovanie nosa takou fajkou zo skla. Dostať to v zdrav.potrebách a používajú tieto fajky aj v liečeb.kúpeľoch pre deti. Preplachujem dutiny rano a večer. Začiatky boli ťažke, dcéra mi kričala, plakala, ale počase si zvykla. Preplachujem jej 4 mesiac. Do fajočky dávam Vincentku, GSE, Sinus Cleanse / striedam každý týždeň niečo iné/. Po 4mes.preplachovania sme išli na výter a bol po 1roku negatívny....
Toto je naša skúsenosť so streptokokom.

Ivka 1

Agaven napis mi na mail ak chces, poslem
Ti info o produktoch. V lekarni sa nedaju kupit, daju sa objednat cez internet ale daju sa kupit s vyraznou zlavou, tak naco ich zbytocne preplacat.

agaven

Ivka dakujem vyskušam moja cera včera tak dusivo kašlala a dnes som isla na pohotov. mala naša moja doktorka službu a pozna moju dceru moc dobre po zdrav. stranke dala jej kalcium do žili paxeladin a dithiaden aby ten nočný kašel ju nebudil stále povedala že bude jej kalciov.inekc.pichat zatial aloe s propolisom a vytaž.bylin to musim kupit a nariedit alebo priamo ako mi radis tak pytat v lekari.zatial čau .

Ivka 1

Odporucam preliecenie antibiotikami na prirodnej baze /propolis,cesnakove teblety/ a k tomu pitie aloe s brusnicami. Su antibakterialnej povahy a nezatazuju organizmus vedlajsimi ucinkami. Cesnak skvapalnuje hlieny a ulahcuje vykasliavanie. Do nosteka,usi a hrdla kvapkat aloe s propolisom a vytazkom liecivych bylin. Z dostupnych v lekarni je od kaslu velmi dobry Solmucol.