ochlpenie

Príspevok v téme: ochlpenie
fera

Mám 17. Gynekologička mi v lete našla na ľavom vaječníku cystu 5 mm. Po pol roku ju tam nevidela. Ale neviem ako dlho predtým tam bola (v lete som bola prvýkrát u gyn.). Okrem toho mám problém s nadobličkami, produkujú veľa testosterónu a iných hormónov, čo spôsobuje, že zarastám...a stále sa to zhoršuje, stále viac...nad hornou perou, brada, aj inde na tele...a zdá sa mi že mi tmavnú aj chĺpky na lícach...Skúšala som to odfarbovať, ale zdá sa mi akoby to po čase ešte stmavlo a tmavnú aj tie ktoré boli dovtedy bledé. Neviem, či to súvisí s tou cystou...Vytrhávať to nechcem, počula som že to nie je dobré, lebo potom by to nevypadalo, keby sa to nejak vyriešilo...ale neviem čo je na tom pravdy,prosím, poraďte ak máte niektorá s týmto skúsenosť. Veľmi vám ďakujem.

mira

Chut na sladké je človeku, a hlavne ženám prirodzená a podporuje ženskosť, ktorá ženám trpiacim na vysoký testosteron chýba. Rozumie sa tým prirodzená sladkosť, nie tá agresívna z rafinovaného cukru.

mira

Fera, nadobličky ti produkujú veľa testosterónu, pretože jedávaš veľa mäsa, vajec alebo syrov.
Mala by si jesť jemnejšiu stravu .
eď napíšem, že ženskejšiu, bude sa ti zdať divné, ale skutočne ženy by nemali jedávať toľko mäso. Mala by si jesť skôr zeleninu, obilniny, pripravené nasladko, ale bez použitia rafinovaného cukru. Sladkú chuť dosiahneš buď obilnými sladmi, dusením sladkých zelenín alebo prírodným kvasením obilnín.

S tým súvisí i porucha na tvojich ženských reprodukčných orgánoch.

Nepreháňaj to s bielkovinami, živočíšne nahraď trochou strukovín, občas rybu. Uvidíš, že sa budeš cítiť lepšie i tvoj vzhľad sa zlepší.