PRIATELSTVO

Príspevok v téme: PRIATELSTVO
rici

ahojte,asi pred dvoma mesiacmi som spoznal uzasnu zenu problem je v tom,teda z jej strany,ze som mladsi o styri roky. Vraj ak by som bol o tych par rokov starsi tak by bolo vsetko ok. Mne vekovy rozdiel nevadi,vie ze sa mi pacia zrelsie zeny a ze som mal pat rocny vztah zo zenou o desat rokov starsiou.Povedal som jej,ze mi je s nou pekne,ze rad s nou travim cas.... Ona chce "len" priatelstvo. Vraj som nic zle neurobil,ale chce ma len za priatela. Co mam robit. Cim sme spolu castejsie,tym ju mam radsej a castejsie na nu myslim.

wing22

sorry, ze sem zamiesam svoj problem, ale ja riesim nieco podobne...tiez vstupilo do mojho zivota dievca, ktore ma uplne dostalo...ten vztah je skor kamaratsky (asi pol roka)ale ja by som to rad posunul dalej...no tiez mi dava stale (ci uz priamo alebo nepriamo)najavo, že som pre nu mlady resp. ze ona je pre mna stara...pritom ja mam 25 a ona o dva roky viac...ja to stale nechapem, lebo poznam xy vztahov kde je vekovy rozdiel 10 a viac rokov...a pre mna osobne je vek niekde na konci rebricka...a tiez je to z mojej strany o silnej zavislosti...nie je hodiny kedy by som na nu nemyslel, chcel by som s nou travit co najviac casu a ked uz nemozem byt s nou tak ju potrebujem aspon pocut...lenze niekedy sa ani neozve, neodpise na sms a ten pocit, ze som jej ukradnuty mi v okamihu zoberie radost zo zivota...viem,asi by som sa mal s nou o tom porozpravat, lenze pomyslenie nato, ze dostanem taku odpoved ako rici,teda ze chce len priatelstvo, mi uz teraz nahana strach...takto mam aspon nadej

rici

mal som pat rocny vztah zo zenou o desat rokov starsiou a vobec nam vekovy rozdiel nevadil. Neviem,ci to je len vyhovorka,nerozumiem jej. Vraj ona sama nevie co chce. Je pravda,ze ma malo volneho casu,nakolko velmi vela casu venuje praci. A mozno aj to je problem,ze ja mam viac volneho casu a chcel by som s nou byt castejsie.

Lolka

Ano aj to. Niekedy je mozno priatelstvo krajsie ako láska. Ak nie je ten vekový rozdiel len nejaká výhovorka, vsak obaja ste uz dospelý vyzretý aj ty si uz dozrel na vztah. Takze mohla by si to rozmysliet. Ale moze byt ze chlapec by mal byt starsí od baby lebo dievca skor dozrieva.

rici

ja mam 26. Casto som myslienkami pri nej,rad by som s nou bol castejsie. Neham tomu volny priebeh a uvidim. Niekedy je priatelstvo "krajeie" ako laska.

Lolka

podla mna zalezí kolko mas ty rokov. ak ma ona 21 a ty 17 tak by si nemal ani dospelejsí vek, ale ty zrejme myslís staršiu zenu ak by tam bolo ze ty mas 30 a ona 34 tak to nie je problém, a 26 a 22 sa mozno este dá ju aj presvedčit. Neuviedol si kolko mas rokov.

anonym_24372

vies,ja tiez mam mladsieho priatela a tiez mi to trvalo,kym som suhlasila so vztahom.Vedel presvedcit :-)..Skus to aj ty..Monohe zeny maju v hlave zakodovany historicky stereotyp:muz musi byt starsi,aby sa mohol postarat o rodinu..Dnes je ale ina doba,ludia vibruju na inych frequenciach,su v priemere inteligentnejsie a t.d.

1eny1

Mne to skôr pripadá, ako výhovorka "kvoli veku". Ak sa niekto zaľúbi tak vek nehrá rolu. Skôr si myslím, že nechce ťa raniť, a o viac ako kamarátstvo nestojí. Buď rád, že ti to dala hneď najavo. Lásku jej vnútiť nemôžeš, keď raz k tebe nič necíti tak s tým nič neurobíš. Začni ju brať ako kámošku a poobzeral sa po druhej, lebo pri každom stretnutí sa budeš len trápiť.

rici

Ved ale roky nehraju uz v dnesnej dobe ziadnu rolu. Vraj je jes somnou tiez prijemne,rozumieme si,mame sa o com rozpravat,mame vela spolocnych zaujmov casto sa spolu smejeme.....,ale ze jedine co ju mrzi je,ze som mladsi,ze ona mala vzdy seberovnych partnerov a ze ona je pre mna stara.