Vredy na brade

vivien80

Ahoj, tak som sa teda registrovala :)Malo to súvis, urobila sa mi vzdy taka tvrda hrca v priebehu par minut, hrca, ako ked maju male deti tipel na cele, potom v strede nieco ako pluzgier, nebolo to ani hnisave, ani cervene, ale nehojilo sa to, supala sa mi z toho koza smerom dovnutra a vytvarala sa v tom taka jama. Nicim sa to enhojilo a robili sa mi z toho jazvy. Skus si na to kupit v lekarni gafrovu mast s ichtyamolom, je to smradlave, zelenohnede, mazlave a nechutne, ale zmakci to odstrani scervenanie a vytiahne zapal, a odstrani nadbztocnu vrstvu z chrasticky a koze - ovela rychlejsie ako cokolvek ine. Len vyzeras ako strasidlo s hnedymi bodkami :)) tak len ked si sama doma alebo na noc :) a daj si na vankus nejaku plienku alebo uterak, nech si nezababres navliecky.

Louisse

aha, dakujem, urcite si to pozriem a to malo u teba suvis s tymi vredmi na brade? neskutocne ako je to telo prepojene a co s cim suvisi

vivien08

áno,sono brušnej dutiny. Mne to našli pri bežnej ročnej kontrole náhodou, strašne mi lietala nálada, od eufórie k depresii za pár minút. Chcela som len vymeniť tabletky a prásk...Mala som taký malý výrastok pod krčkom maternice,o ktorom som ani nevedela,nemala som žiadne problémy, bolesti, krvácanie nič, ale pri kontrole mi do toho zatlačila lekárka s pákou a mňa prehlo od bolesti.Vyoperovali mi ale len ten kúsoček - zospodu a iné neriešili, ani len sono. Potom som bola u iného lekára.Ja mám maternicu aj vaječníky ok, mám to v Douglasovom priestore - brušná dutina. skús si to vygoogliť, je toho popísaného na nete dosť.

louisse

A neda sa to kupit aj v obchode u RNG???
ci to uz neexistuje:(
takze ako vidim pricin moze byt velmi vela...este k tym mandliam, na tom vysetreni som uz bola! jedna ORL doporcucila vybrat, druha nechat:(, takze neviem...
Vivien a ako sa da zistit ta endometrioza? sono maternice?

Mimi323

Citricidal zoženieš cez net, ak si daš vygooglovať citricidal centrum regenerace, len je tam vyššie poštvné, tak sa oplatí zobrať toho viac, je to super vec aj na pitie by ti to neuškodilo.

vivien08

enedometriózas je svinstvo, keď sa ti bunky sliznice maternice dostanú krvným riečištom kdekolvek do tela, tam sa usadia a reagujú na cyklus rovnako ako maternica... keď sa to nelieči, vedie to k cystám, zrastom a neplodnosti. Je to chronické, neprenosné a dá sa to liečiť. Laparoskopicky odstrániť a hormonálna liečba. Našli mi to z ničoho nič.

elviee

Ja som mala uplne rovnaky problem a vyriesilo to az odstranenie krcnych mandli, nepomohli ani atibiotika rozne, vobec nic, az ta tonzilektomia. Odvtedy mam plet absolutne cistu.

vivien08

skús začať tými nebolestivými vyšetreniamiˇ, napríklad u dermatologičky. Skús tam ísť s nejakým čerstvým "útvarom" ona Ti z toho spraví ster a zistí prítomnosť mikroorganizmov, môže Ti dať aj odporučenie k ORL lekárovi. Pomáha na to aj Zineryt, ale to je na predpis od dermatológa. A potom zuby. Prehĺtanie sondy nie je také zábavné...to si nechaj na neskôr.

louisse

nevadi:), inak ja som si to ani nevsimla, inak ta endonetrioza je co...
RNG dakujem za radu, kde zozeniem citri...

RNG

Okrem vnutornych dovodov to moze byt vonkajsia infekcia roznymi mikrobmi. Skus pouzivat kokosovy olej s pridanymi niekolko kvapkami citricidalu na lyzicu oleja(nie viac ako 6!!!)