Prstienky

Bubliii

Aj mňa to dojíma. Neni vám to už trápne stále? V každej téme, kde sa šuchne slovo svadba, zásnuby, hneď Rydl (rovnako v téme o kočíkoch kraľuje baby merci a na fóre vo všeobecnosti zlavove kupony a pod.). Je zaujímavé, že ani ja, ani nikto z mojich známych (ani ich známych) o Rydl nikdy nehovoril, nespomínal a to sme zobratí skoro všetci. No podľa tohto fóra je to jediné pravé zlatníctvo :D :D

Tereza0067

Ahoj :) no ja som bola požiadaná prstienok o ruku a vôbec sme sa o tom ani nerozprávali. To v jeho hlave nejako tento plán skrsol a hneď začal plánovať. Musím povedať, že ako vždy aj tento krát bol neskutočne romantický a dbal na detail. Ale tiež poznám veľa zien, párov, čo sa spolu dohodli len tak že sa zoberú, potom jej oficiálne dal zasnubny prsteň a bolo.my sme skôr pár, ktorý miluje romantiku. No my sme sú obrúčky kúpili od Rydla, dá sa kúpiť aj cez net. A kúpili sme si z matného bieleho zlata. Ja milujem biele zlato a nemôžem vystáť žlté zlato preto sa manžel viac menej prispôsobil. Tiež s malým kamienkom a jeho bez kamienku. No ale to je hlavne podľa tvojho vkusu, nie každému sa páči to iste.. :) a určite nekupuj podľa ceny. My sme si u toho Rydla, síce nie sú za 200€ ale sú krásne a kvalitne, takze som rada že sme volili kvalitu.

denca33

Žiaľ ja som nebola popýtaná prsteňom :D My sme sa nejako zhodli, že poďme sa zobrať :D potom sme urobili tú oficiálnu časť, kedy mi partner podaroval zásnubný prstienok a teraz sme boli pozerať nejaké tie obrúčky. Limit je do 500 €. Ako neviem či je to veľa alebo málo. Videla som aj zo striebra, titanu či chirurgickej ocele, ale ja by som radšej niečo z matného bieleho zlata. Niečo podobné tomuto: www.obrucky-rydl.sk. Jednoduché pekné ale nechcem tam mať kamienok. Trošku sa obávam, aby mi nevypadol ako sestre.

erikamala35

Tak u nás to zasa tak romantické nebolo... jednoducho sme si povedali, či sa nejdeme brať a bola ruka v rukáve :D Skoro ma porazilo, keď mi povedal, že si mám vybrať zásnubný, som mu povedala, že nech mi kúpi a prekvapí ma :D Takže nakoniec to aj splnil. Mám krásnučký jednoduchý prstienok :) Obrúčky sme zvažovali z www.obrucky-rydl.sk akurát bez kamienkov, ale ešte nie sme rozhodnutý, určo chceme bez kamienkov a v bielom zlate

expresko

Ja som požiadal ženu o roku prstienkom..čo by to bolo poziadanie o roku bez prstienka..len mi strašne trvalo odhadnuť spravnosť velkosti jej prsta...a obručky mame z bieleho zlata..dokonca ma žena donutila dať na ne odtlačky našich prstov

makovička

Ano bola som požiadaná prstienkom, ktorý ma neeeskutočne prekvapil. Keďže manžel vie, že ja žlté zlato nejako veľmi neobľubujem a fakt radšej nebudem mať žiadny šperk, tak ma požiadal o ruku s prstienkom z bieleho zlata a briliantom, je úplne nádherný a aj po každodennom nosení stále ako nový. Obrúčky sme si kupovali spoločne a tiež v bielom zlate, kupovali sme si od Rýdla kde mi kúpil vlastne aj ten prstienok s ktorým ma požiadal o ruku. Keď som to pozerala na ich stránke bola som mierne prekvapená cenou, úžasné ceny na to aké sú tie prstienky nádherné a kvalitné. S manželom sme radi, že sme investovali aj do obrúčok predsa to budeme mať na celý život.

Danka Malá

Majka, ticho závidím :) Ja som si tiež myslela, že budem mať po maminke, ale žiaľ som zdedila ruky po ockovi a tým pádom mám veľké kĺby, takže mi prstienok neprelezie :/ Tak veľmi som sa od malička tešila, že keď sa raz vydám, tak bude patriť mne :/ My ešte teda vybraté obrúčky nemáme, ale tiež zvažujeme kúpu od rýdla. Celkom sa mi páčia tie prstienky a niektoré nie sú ani drahé. Dali sme si celkom pekný strop, tak si môžeme niečo dovoliť a zvlášť keď to bude raz za život ;)

Majka22

Ja som dostala zásnubný prsteň, ktorý sa v rodine môjho muža predával z generácie na generáciu. Je veľmi jednoduchý, z bieleho zlata s jedným veľkým kameňom. Taký klasický, ale je to podľa mňa veľmi romantické, a krásne. Obrúčky máme tiež od rýdla, dosť podobné opisu od Maťky72.