Nedoverujem svojmu psychiatrovi

Príspevok v téme: Nedoverujem svojmu psychiatrovi
lava

neviem si pomoct, liecim sa uz 4 roky na uzkostne stavy a depresie, beriem lieky Cypralex a raz do mesiaca chodim na "pokec" k svojej psychiatricke... problem je v tom, ze nie som clovek otvoreny a tazko spolupracujem a mam pocit, ze ju to uz nebavi, dlzka sedeni sa skracuje, nenapredujem, stagnujem.... nemam k nej doveru, neviem si vyliat srdce, aj som jej to povedala ale nikam sme sa nedopracovali... asi mi poradite najst si noveho doktora... hm, dobra idea, otazka je kde a ci sa to nebude opakovat.... chcem este dodat, ze moja psychiatricka je velmi uznavana vo svojom odbore, takze nejde o nejakeho "fusera" z hornej dolne..... hm, len som mala potrebu to porozpravat...

hypatie

Ahoj, depresia je choroba duše. Ochorieš ak nemáš pocit bezpečia, alebo lásky alebo...

Aby se žena vyléčila, musí se cítit v Bezpečí
Aby se vyléčil Muž, musí se cítit Vyslyšen
Aby se vyléčilo Dítě, musí cítit Lásku
Aby se vyléčil Pár, musí se cítit Spojeni...
Aby se vyléčila Komunita, musí cítit Jednotu
Aby se vyléčila Země, musí cítit Úctu
Aby se vyléčila Planeta, musí cítit Harmonii
Aby se vyléčil Vesmír – Všechny tyto věci se musí stát

ja nebudem písať ďalšie pravdy, skús si pozrieť tento film, a uvidíš ako ťa ta bezmocnosť hlavného hrdinu preberie do reality. Po pozretí som bola tak správne nabrúsená, že keby sa na mňa večer len niekto zle pozrel, zle by skončil :-D
www.facebook.com

a potom si pozri tento film a pochopíš, že život je krásny aj keď ťažký a niekedy až krutý
www.facebook.com

Nakoniec si polož otázku. Veľmi jednoduchú. ČO BY SI ROBILA, KEBY SI SA NEBÁLA? SKUTOČNE ČO BY SI ROBILA? A SPRAV TO! NEČAKAJ!

Prajem veľa šťastia v uzdravení duše :-)

Krásny dník

fendrakendra

neodporucam!!!!je to patriarcha a zena je nula pre neho,ked sa postazujete na chlapa,tak vam povue,ze ste debil a mate posluchat chlapa,dakujem mu za rozvod,dopomohol

kiki66

ak k lekárovi a navyše psychiatrovi nemám dôveru, tak si nájdi iného.. uľahčíš to nielen sebe,ale aj jemu :) je ich kopec tak načo zbytočne márniť čas ? :)

Peter F

Pozor na psychologa Hrozana, nahrava si klientov . Mna si nahraval a dokonca poznamky zo sedeni pouziva ako zdroj informacii pre sukromne ucely, na zaciatku sluboval ze ich zoskartujeme spolu nakonci, no on ich ma ofotene doma . Neskor som sa o nom docital, ze pocas studia donasal na svojich profesorov a spoluziakov, a ze neskor bol v stb .

_meno

Ahoj lava

Ak mozem aby som ta vratil naspat:
Kto ta oznacil ze si chora? Tento clovek je chory. (toto velmi boli, je to strata iluzii o ktorých vies ze su neprave ale davaju ti zmysel zit, ale je mozne ze ta klame, niekto ta "pouziva vo svoj prospech")

Ak mozem aby som ta vratil naspat:
Ak robis nieco co nechces napr. 4 roky a stale to nechces. mozno je na case si to uvedomit?

Samozrejme ze tieto rady sposobia v tvojom zivote velky boj, ale nebola si to ty kto zacal tento boj. To zneuzivanie v sucasnosti prebieha (si nicena / niceny), akurát v buducnosti sa mozes proti tomu postavit.

Kto ta zneuziva spoznas lahko takto : prestan. Prestan so vsetkym. Prestan pomahat hocilen jednej bytosti, uplne prestan.

V tomto stave lahko rozoznas kto ta zotrocuje. (pretoze si po teba pride, cerpa z teba).

Ak si o tom chces popisat kludne napis email, ale skor sa asi vrat k tomu co by sa ti zivote pacilo, inak povedane "keby neexistoval svet, keby neexistovalo nic - co by si chcela robit, ako by si chcela zit, kde by si chcela zit .. ide o to pochopit co chces zit (lebo to tu este neni), neni to o tom sa vracat naspat do toho co uz je.

Ak mozem poradit na zaver, nebude to lahke ale iba tak bude stat za to zit. Odhadujem ze v sucasnosti sa nachadzas v katastrofálnej spolocnosti a prostredi, podobne to postupom casu na teba mozno dolahne). Zmena musi byt rychla a musi prist hned !

Ak mozem este si poziciam par slov: To akou silou disponujeme sa dozvieme najneskor vtedy, ked uz nebude inej cesty.
Never mne, ver sebe.

Dneska som cital pekny príspevok, ze treba si vypit, a ked nepomaha tak treba opakovat ! :D

Prajem Ti lava vela zdravia stastia pohody zabavy dobrého jedla dobrej hudby dobrych ludi dobrého pocasia dobrého vsetkeho co si prajes.

LMarika

Uznávaná? A keď ti poviem, že z kategórie poisťovací agent má najviac sošiek, diplomov a medailí práve ten, ktorý najviac ľudí o prachy ošklbal a do nešťastia priviedol, k samovraždám vydareným, ale aj nevydareným - k psychiatrom priviedol a tie sošky, diplomy a medaily a ocenenia iba preto dostal, lebo takýmto spôsobom získal a ušetril pre poisťovaciu spoločnosť čo najviac peňazí, čo ty na to? Nie je všetko zlato, čo sa blyští a ten, ktorý koná podľa svojho najlepšieho svedomia a túžby pomáhať ľuďom a je naozaj ľudský, nebude stáť na javisku, aby si tam prebral diplom za najlepšieho poisťovacieho agenta roka, že? Ale bude chodiť k šéfovi na koberec, kde si vypočuje, že jeho úlohou nebolo dosiahnuť, aby klient za úraz s trvalými následkami peniaze dostal, ale aby ich nedostal... Či je to tak aj s lekármi? Kto vie. Čím skôr ti vysadí lieky, tým lepší lekár pre pacienta, tým horší pre farmaceutické firmy a pre svoju peňaženku. Čím menšie dávky liekov predpisuje, tým lepší lekár pre pacienta, tým horší pre farmaceutické firmy a pre svoju peňaženku. Čím dlhšie rozhovory vedie a čím viac ukazuje skutočný záujem o pacientov problém a o vypočutie si pacienta, tým lepší pre pacienta, horší možno pre šéfa, ktorý sa bude čudovať, kde toľko trčí, keď už mal byť na oddelení a či nevie konať rýchlejšie. Psychiatria je ťažká robota, ktorá si vyžaduje ľudí chápavých a ochotných počúvať, ale aj dobre poradiť. Dať dobrú radu neznamená zvýšiť dávku liekov a tešiť sa z toho, že nám "ťažký schizák", ktorému okrem akejsi intoxikácie nesprávne označenej diagnózou psychóza, či dokonca schíza, naozaj vôbec, ale vôbec nič nebolo, skapal už konečne na otravu psychiatrickými liekmi. Možno máš problém, na ktorý má tvoj psychiater iba jedinú odpoveď. A to odpoveď takú, že máš brať lieky. Ak je to tak, potom bude lepšie lekára zmeniť. A možno ti odpoveď na to, ako vyriešiť svoj problém, ktorý ťa na psychiatriu doviedol, dajú skôr ľudia tu na fóre. Keby si sa napríklad topila v dlhoch, tak ten, kto ti poradí, aby si zmizla do Rakúska opatrovať a nezašívala sa vo fabrike za minimálku, urobí pre teba viac ako ten, ktorý ťa otrávi ťažkými liekmi.

mam56

A zase si nemusíte veriť ako zvyčajne, však ja si len tak táram do vetra. Ale prečo nie, že?:-)
A clown is a really funny being, but a King spends the most of his time just with him:-)
www.youtube.com

mam56

Ja neviem, ale veľmi by ma zaujímalo to, prečo sa národy urážajú kvôli viere? To je ako aktuálne IN, či ako???
Ja som sa už toho musel napočúvať, že mi z toho priam zle prišlo, ale ok, vydržal som to.
Vy viete, že ak niekto niečo robí zlého, tak na to potrebuje mať motív.
Bez vetra sa ani lístok nepohne.
Tak si to už uvedomte a prestaňte sa urážať. Resp. sa urážajme naďalej ako v 10.-tej cenovej.
Áno, urážajme sa, aby sme dopadli zle!!!
A inak sorry za prepínaky, ktoré som z vás mal. Nepotrebujem vaše tituly, udelím si ich aj sám:-)))
Momentálne som v štádiu, že disponujem jedným doktorátom a dvomi ukončenými vysokými školami a s doplnkovým Bc.
A ku.va hoši Guten Tag aj tak nie som spokojný:-)
Idem pohľadať nejaký dobrý Ftip.

Peterf81

Dobre robis ze im nedoverujes . Mna psycholog podviedol, na zaciatku mi hovoril ze poznamky co si pise "na konci terapie spolu znicime" . A potom ked som stratil v neho doveru, tak som to od neho ziadal, a velmi neochotne ich roztrhal a vlozil do kosa . No a potom sa mi priznal ze "poznamky vytiahol, zlozil, zlepil, oxeroxoval a ma ich doma" . Podvodnik a docital som sa ze je to byvaly STBak co donasal pocas VS na svojich ucitelov a spoluziakov, normalne by som tomu neveril ale v jeho pripade som si na 100% isty ze to je pravda . Mozno aj teraz pracuje pre tajne sluzby . Neverte podobnym manipulatorom, ruky prec od nich . Fakt sa cudujem ze niekto s takou minulostou moze praktizovat ako psycholog, nepotrebuje na to prebierku ?

Iveta Michael

Skvelý psychológ a terapeut je v Ružinove na poliklinike PhDr. Tibor Hrozáň

bola som u neho viackrát na sedení a mne osobne to veľmi pomohlo - vie sa dostať prsne na koreň veci a správne usmerniť aj motivovať, ja ho odporúčam ... s liekmi mám problém myslím že mi stačí iba jeden lebo tie ATD čo mi lekár pripísal k Spitominu mi tak zhoršili stav že som ich musela postupne vysadiť a mu to aj poviem - nepresvedčí ma lebo ja odmietam užívať niečo čo mi ani netreba a navyše mi to veĺmi škodí,teraz ho neberiem a tie hrozné depky odišli... ( Tianeptín Sandoz ) fuj!