Dlhšie a hustejšie mihalnice doma a pohodlne

Vždy som chcela mať svoje mihalnice hustejšie, dlhšie a výraznejšie. Veď, ktorá z nás by nechcela? Na toto existuje samozrejme veľa možností...
Testovanie séra na predĺženie mihalníc

porovnanie pred používaním séra a po 1,5 mesiaci používania na predĺženie mihalníc | Zdroj: súkr.archív

Umelé mihalnice - áno, či nie?

Môžeme si ich dávať nadrobiť každý mesiac alebo si mihalnice lepiť. Neviem, ale mám pocit, že z týchto možností som už akosi vyrástla (nedokážu ma ohúriť) a môj pohľad na vec je už možno tak trochu sofistikovanejší. So všetkou úctou, no dávať si mihalnice nadrábať je podľa môjho názoru prvoplánované. Pretože každý vie, že to prirodzené nie je a okrem toho, pri niektorých mám pocit, že to pôsobí až lacno.

Obdivujem ženy, ktoré dokážu vyzerať krásne vo svojej podstate a nie sa o to snažiť kadejakými ,,vylepšovákmi". Také niečo dokáže v dnešnej dobe každá. Ale vyrovnať sa sama so sebou a za svojou krásou si stáť – to už je trochu ,,iná káva“. A preto práve takéto žienky sú pre mňa naozajstnou inšpiráciou.

Otestovala som sérum na predĺženie mihalníc

Nakoľko mám svoje mihalnice krátke, nevýrazné, rozhodla som sa, že by som ich mohla málinko povzbudiť. Pravdupovediac, vždy ma zaujímalo, či tie ospevované séra na podporu rastu mihalníc naozaj fungujú, a či sa to teda oplatí kupovať. Nikdy som sa k tomu však nevedela ,,dokopať", až konečne teraz! Najprv som nejaký čas váhala, pre ktoré sa mám rozhodnúť, no na základe dobrých recenzií od kamošiek a blogeriek, som sa rozhodla pre značku Gigalash.

Sérum na predĺženie mihalníc

Zdroj: súkr.archív

Nánášanie tohto séra ma neoberá o čas, pretože je to rýchle a jednoduché. Trochu som sa bála, či to nebude problém s mojimi kontaktnými šošovkami, ale chvalabohu žiadny som nezaznamenala. Zvonku toto sérum vyzerá ako klasická špirála, je ľahučká a prenosná kamkoľvek. Nanáša sa podobne ako tekutá očná linka, jemným štetčekom ku korienkom mihalníc. Po aplikácií nechám 2 minúty zaschnúť a nalíčim sa. Priznám sa, zo začiatku som bola voči tomu trochu skeptická, nebola som si istá, či to naozaj bude fungovať. No povedala som si, že za vyskúšanie nič nedám a môžem naozaj len získať.

Začala som ho používať 2x denne (ráno a večer) na nenalíčenú pleť. Prvé náznaky som začala badať približne po 3 týždňoch používania. Keď som uvidela, že mihalnice ostávajú hustejšie a o málinko dlhšie, používanie tohto séra ma začalo baviť ešte viac. Momentálne ho používam už 1,5 mesiaca a mihalničky sú stále hustejšie a dlhšie, na čo sa až neviem vynadívať! Keď si spomeniem, ako ešte prednedávnom boli ledva vidieť... Teraz si ťukám na čelo, že som do takéhoto niečoho nešla skôr.

Aj vám sa žiada mať dlhšie a hustejšie mihálnice? Skúšali ste už niekedy nejaké sérum?