Ako ju pozvať na prvé rande?

Pozvanie na rande je z určitého pohľadu zásadný krok. No ak vám povie „nie“, netreba to brať, ako keby nastal koniec sveta. Šance, že jej odpoveď na pozvanie na rande bude kladná, si ale môžete zvýšiť. Ako na to?

Zdroj foto: Shutterstock.com

1. Neváhajte, konajte!

Ak vás nejaká žena zaujme natoľko, že máte veľkú chuť spoznať ju viac, príliš dlho neváhajte s pozvaním na rande. Veľmi ľahko sa totiž môže stať, že ju pozve niekto iný. Ženy tiež vedia veľmi dobre vycítiť náklonnosť mužov. Možno pozvanie na rande už dávno od vás očakáva. Ak vám to bude trvať príliš dlho, už na rande s vami jednoducho nemusí mať chuť. Veď ktorá žena chce nerozhodného hanblivca?

Týmto piatim typom mužov nevedia ženy odolať!

2. Buďte v dobrej nálade

Pozvite ju vtedy, keď budete v pozitívnej nálade. Pozvanie na rande sa nedá vždy dôkladne naplánovať. Možno ste sa aj ráno po prebudení rozhodli, že to urobíte už dnes, no deň sa nevyvíjal podľa vašich predstáv. V práci ste sa pohádali s kolegom, šéf vám práve zamietol termín letnej dovolenky, no a do toho vám pri dverách neohlásene (ako inak) zazvonila vaša matka s tým, že vám musí upratať byt. Jednoducho máte deň blbec a je to na vás vidieť. Teraz nemá zmysel ju pozvať. Pozvanie lepšie vyzneje, keď budete pôsobiť v pohode a sebaisto.

3. Vyberte si správny deň

Pozvať ženu na rande v piatok alebo cez víkend nemusí byť najlepšia voľba. Ľudia si víkendy zvyknú plánovať dopredu. Ak dáma vášho objektu nie je typ dievčaťa, ktoré sa rado cez víkend nudí doma, zrejme vám povie nie. Vyberte si nejaký deň uprostred týždňa, vtedy je väčšia šanca, že vás neodmietne.

4. Vyhnite sa neurčitým otázkam, pozvanie by malo byť priame

Otázka typu: „Nešla by si niekedy niekam von?“, je nie veľmi nevhodná. Kedy a kam by vlastne mala ísť? A prečo vôbec? Skúste to inak, napríklad takto: „V centre nedávno otvorili novú reštauráciu. Známy mi hovoril, že tam varia skvele. Nemala by si chuť ísť ju so mnou vyskúšať?“ Musíte uznať, že to znie oveľa lepšie. Muž s takouto otázkou pôsobí príjemne a rozhodne.

Zdroj foto: Shutterstock.com

5. Vynechajte narážky na jej vzhľad

Aj keby ste si fakt o nej mysleli, že vyzerá dokonale, zdržte sa slov. Otázka typu: „Dnes vyzeráš úžasne. Nešla by si so mnou večer niekam?“ pôsobí veľmi lacno a správne dievča sa na ňu určite nechytí. Nežné komplimenty medzi dvoch ľudí rozhodne patria, no mali by ste ich odložiť na neskôr. Napríklad na obdobie, keď budete cítiť, že má o vás záujem aj ona.


Prečítajte si aj: Týmto piatim typom mužov nevedia ženy odolať!