Na veľkosti nezáleží?

Veľkosť mužského prirodzenia trápi oveľa viac mužov, ako ich partnerky. Veľký penis totiž ešte zo žiadneho chlapa neurobil automaticky aj dobrého milenca. Ženy o tom vedia svoje.

Žena s metrom v ruke Zdroj foto: Shutterstock.com

Určite ste už niekoľkokrát za svoj život počuli reči o tom, ako sa aj s malým Gašparkom dá zahrať veľké divadlo. Téma veľkosti mužského prirodzenia medzi mužmi a ženami totiž rezonuje odjakživa. Aj preto sa veľkosti mužského prirodzenia a jeho vplyvu na sexuálne aktivity venovalo už nespočetné množstvo najrôznejších vedeckých štúdií. Viaceré z nich odhalili, že nie ženy sú tie, ktoré si na veľkosti partnerovho prirodzenia zakladajú, ale sú to práve muži.

Mnohí totiž majú pocit, že s menším penisom sú menej mužní, ba čo viac, sú horší milenci. Pritom veľkosť mužského prirodzenia skutočne nehrá ani zďaleka podstatnú rolu v tom, či ako milenci uspejú alebo nie.

Čo teda robí z mužov skutočne dobrých milencov?

1. Technika - samotný pohlavný styk, pri ktorom prichádza k vniknutiu penisu do pošvy, nie je najdôležitejšou súčasťou sexu. Teda aspoň pre nežné pohlavie nie. Ženy vnímajú oveľa citlivejšie napríklad predohru. Tiež je veľmi dôležité, ako muži samotný penis pri styku používajú. Toto je ale samozrejme veľmi subjektívna záležitosť a rozpisovať sa o tom, aké techniky sú vhodné, by bolo zbytočné – jednoducho, každej žene sa páči niečo iné.


Čítajte viac:


2. Erekcia - drvivá väčšina žien v prieskume uviedla, že oveľa dôležitejší faktor ako veľkosť penisu je erekcia – jej dĺžka a jej sila.

3. Sebavedomie - mnohé ženy tiež uviedli, že oveľa viac sexy, ako veľký či malý penis, je napríklad zdravé mužské sebavedomie. To totiž mimoriadne vplýva na celkový sexuálny život.

Mimochodom, vedeli ste, že až 84 % žien je s veľkosťou prirodzenia svojho partnera veľmi spokojných? Na veľkosti teda ženám skutočne až tak nezáleží.

Patrikq

Co som cital nejake prieskumy u zien tak urcite zalezi . Nejaky anonymny prieskum bol a 83% zien zalezalo a nejakych 64% dokonca si naslo milencov kvoli velkosti partnera.

Silvinecek

Neviem, nikdy som si na tom az tak nezakladala. Chlap aj s mensim moze byt v posteli dobry, takze podla mna to tiez od velkosti nezavisi.